Laune > Termékeink > Emelőasztalok

Visszahívást kérek!

Elolvastam és elfogadom az adatkezelési tájékoztatót

Felhívjuk figyelmét, hogy az ELKÜLD gomb megnyomásával hozzájárul adatainak a Tájékoztatóban olvasható módon történő kezeléséhez!


Emelőasztalok

Kényelem a munkavégzésben emelőasztal segítségével
Ha LEAN szemlélet, akkor ergonómikus munkavégzés. A vállalat dolgozóinak kényelme nem luxus kérdése. A munka akkor lehet maximálisan értékteremtő, ha annak elvégzése kizárólag egészséges emberek által történik.
A legkiválóbb funkciókkal bíró emelőasztal mindenre “gondol”, így használatával a gyorsabb, felesleges mozdulatoktól mentes munkavégzés garantált. Minden indokolatlanul megtett lépés veszteségként realizálódik.
Emberségből jeles!
A folyamatos, kényelmetlen testtartás hosszú távon egészségkárosodást okozhat, így a munkavégzés minőségromlásához vezethet. A modern cégvezetés törődik a jó munkaerővel!
Az emelőasztal sajátos, függőleges mozgatást tesz lehetővé, igazodva ezáltal a dolgozó magasságához, az adott munkafolyamat igényeihez.
Emelőasztal – egy apró “facsemete” a költséghatékony vállalat faiskolájában – nem erdejében! -, ahol mindig rend és átláthatóság uralkodik. Teremtsen értéket az emelőasztal racionális megoldásával, teremtsen értéket a LAUNE-val!

Keresse kereskedelmi vezetőinket!

Kapcsolat