laune gyártáskiszolgálás

PROFI RAKTÁRTECHNIKA

SZERETNÉ MEGNÖVELNI RAKTÁRA TÁROLÓKAPACITÁSÁT?

 

Több árut elhelyezni ugyanakkora helyen?
Kisebb területen elhelyezni ugyanannyi árut?

 

A dinamikus tárolóállványok megoldást nyújtanak problémájára.

 

Segítünk Önnek kiválasztani a legjobb megoldást és azt el is készítjük.

Használja ki ingyenes tanácsadásunkat, ahol munkatársunk személyesen felkeresi Önt és megoldást kínál raktározási gondjaira!

KÉRJE INGYENES TANÁCSADÁSUNKAT MÁR MOST!

A kivitelezés sikere a tervezésen múlik. Ez a mi erősségünk!

Carton Flow doboztároló állvány

LAUNE utántölthető görgős doboztároló rendszere a leggyakorlatiasabb megoldás azokban az esetekben, amikor a tárolandó áru viszonylag könnyű, kis- vagy közepes méretű, mint pl. karton doboz, műanyag box vagy fém tároló láda. Ezt a dinamikus doboztárolót az ipar és a kereskedelem számos területén alkalmazzák. Különösen ott hasznos, ahol a tárolt árut gyakran mozgatják és az operátor számára állandó, egyszerű, a FIFO elvnek megfelelő hozzáférhetőséget kell biztosítani. A rendszer lehetőséget biztosít akár raklapos áru elhelyezésére is a görgőtálcás szintek alatt, illetve fölött.

A Carton Flow kiváló megoldás a gyártáskiszolgálásra, valamint köztes tárolási módként alkalmazható a manuális és az automata raktározási rendszerek között.

Gravitációs görgőpályás raklapos állványrendszer

A LAUNE görgőpályás raklapos állvány ideális megoldás a csatornánkénti azonos árucikkek nagy mennyiségű tárolására, gyors kezelésére. A gravitációs elven működő görgőpálya a tárolás mellett a raktok szabályozott továbbítását is elvégzi. A bejárható rendszerrel szemben nagy előnye, hogy a targoncának nem kell behajtania a folyosókba, egyúttal lehetővé teszi a menedzsment számára a FIFO elv szerinti raktározást, így a szavatossági idővel rendelkező áruk tárolására is kiváló.

A görgőpályás raklapos tárolóállvány optimális helykihasználás mellett maradéktalanul teljesíti a FIFO elv szerinti raktározást.

Push-back kocsis raklapos tároló

A LAUNE Push-back kocsis konfigurációt ott célszerű alkalmazni, ahol nagy telítettségű raktárt kell megvalósítani, és a raktározandó rakatok maximum annyi árucsoportból állnak, ahány tároló csatorna áll rendelkezésre. A kocsik különböző szélességűek és a 2,5%-ban megdöntött sínrendszerben gördülnek. Ha a csatorna üres, a kocsik egymás tetején vannak tárolva a betárolási oldalon. Először a legnagyobb kocsira kerül a betárolandó áru, majd a második rakat hátranyomja az első kocsit, ezután helyezhető el a raklap az üres kocsin. Ez a műveletet addig ismétlődik, amíg a csatorna meg nem telik. Az utolsó raklapot közvetlenül a sínekre kell elhelyezni.

Rendkívül gazdaságos és megbízható kompakt rendszer.

Push-back görgős raklapos tároló

A LAUNE PUSH BACK raklapos állvány a gravitációs állványnak egy egyszerűsített változata amit elsősorban LIFO rendszerben működtetett raktáraknál alkalmaznak. A rakatok elhelyezése egyszerű, a már rendszerben elhelyezett raklapot megtoljuk az elhelyezni kívánt raklappal, így a görgőknek köszönhetően a rakatok a helyükre kerülnek. Nagy előnye a maximális helykihasználás, mivel a be- és a kitárolás ugyanazon az oldalon történik. A bejárható rendszerrel szemben nagy előnye, hogy itt a targoncának nem kell behajtania a folyosókba.

A legjobb helykihasználás mellett teljesíti a LIFO elv szerinti tárolást

FLOW-RAIL® állványrendszer

A FLOW-RAIL® konfigurációt ott célszerű alkalmazni, ahol nagy telítettségű raktárt kell megvalósítani, és a raktározandó rakatok maximum annyi árucsoportból állnak, ahány tároló csatorna rendelkezésre áll. A rakatok elhelyezése rendkívül egyszerű és gyors, a rendszerben már elhelyezett raklapot enyhén megtoljuk az elhelyezni kívánt raklappal, ráültetjük a karmos láncrendszerre, majd a targonca tolóerejének köszönhetően a rakatok a helyükre kerülnek. A kitárolás fordított irányban, de ugyanezen az elven végezhető el. A bejárható rendszerrel szemben nagy előnye, hogy itt a targoncának nem kell behajtania folyosókba.

Optimális helykihasználás mellett kis forgási sebességű áruk számára tároló csatornánként teljesíti a FIFO elv szerinti raktározást.

FLOW ROLL® állványrendszer

A LAUNE FLOW ROLL® láncos raklapos állványrendszer ideális megoldás a csatornánkénti azonos árucikkek nagy mennyiségű tárolására, gyors kezelésére. A gravitációs elven működő görgőpálya a tárolás mellett a raktok szabályozott továbbítását is elvégzi. A bejárható rendszerrel szemben nagy előnye, hogy a targoncának nem kell behajtania a folyosókba, egyúttal lehetővé teszi a menedzsment számára a FIFO elv szerinti raktározást, így a szavatossági idővel rendelkező áruk tárolására is kiváló.

A FLOW ROLL raklapos állványrendszer optimális helykihasználás mellett maradéktalanul teljesíti a FIFO elv szerinti raktározást.

Mobil raklapos állványrendszer

A LAUNE mozgatható állványrendszer mobilitása tökéletes helykihasználást biztosít, hiszen a közlekedéshez csak egy munkafolyosó szükséges. Az állványt tartó motorizált alvázak mozgatásával biztosítható a hozzáférés bármely rakathoz. A rendszer lehetővé teszi több gyalogos közlekedő folyosó egyidejű megnyitását komissiózás céljából. Hűtőházi alkalmazásnál az éjszakai üzemmód garantálja a rakatok közötti egyenletes légáramlást. A rendszerhez modern távirányító- és biztonsági berendezések tartoznak, melyeknek köszönhetően az összes operáció elektronikus vezérléssel irányítható.

A mozgatható állványrendszer kiváló megoldás a kis forgási sebességű, közepes mennyiségű áruk tárolására

Mobil tartókaros állványrendszer

A LAUNE MOBIL karosállvány tökéletes helykihasználást biztosít, hiszen a közlekedéshez csak egy munkafolyosó szükséges. Az állványt tartó motorizált alvázak mozgatásával biztosítható a hozzáférés bármely rakathoz. A rendszer lehetővé teszi több gyalogos közlekedő folyosó egyidejű megnyitását komissiózás céljából. A rendszerhez modern távirányító- és biztonsági berendezések tartoznak, melyeknek köszönhetően az összes operáció elektronikus vezérléssel irányítható.

A mozgatható karosállvány kiváló megoldás a kis forgási sebességű, közepes mennyiségű anyagok tárolására.

Satelit félautomata raklapos tároló

Az Autosat rendszer egy automatikus működésű raklapszállító “szatellit” készülék, ennél fogva kitűnő megoldás a Drive-in típusú tároló rendszerekben való használata. A hagyományos Drive-in rendszerek esetében a targoncával közlekedni kell a folyosókban, ez jelentős terhet ró a kezelőre. A csatornákban közlekedő Autosat készülék viszont sok időt megtakarít a ki- és betárolás során. Ez a rendszer optimális kapacitás-kihasználást biztosít a raktárban, amely rugalmas kezeléssel és információadással párosul. Alkalmazása olyan raktárakban ideális, ahol kevés árutípust nagy mennyiségben, nagy forgási sebességgel kell raktározni, az állványrendszer csatornáit pedig lehetőség van nagy, akár 50-70 méteres mélységben kialakítani.

A SATELIT kiváló megoldás mind a FI-FO mind LI-FO elv szerinti kiszolgálás támogatására.

ÍGY DOLGOZUNK MI

TEKINTSE MEG REFERENCIA VIDEÓNKAT

A LAUNE Gyártáskiszolgálás Kft. munkafolyamata.

KÉRJE INGYENES TANÁCSADÁSUNKAT MÉG MOST!

AKIK MÁR BIZALMAT SZAVAZTAK NEKÜNK

referencia cégek

MSZ EN ISO 9001