LAUNE Hungary Kft. - A gyárak berendezője
Valódi megoldások
a legszélesebb termékskálán!
Ingyenes tanácsadás
és helyszíni felmérés!
AJÁNLATKÉRÉS

Logisztika Napja 2024

Események > Logisztika Napja 2024

Zárt rendszerű liftes tároló bemutatása

Időpont2024. április 18. 10:00
HelyszínKERAMIX Hungary Kft.
Cím2462 Martonvásár, Erdőhát Kuti András u. HRSZ 1823/1

Cégünk által telepített automata függőleges raktári tárolórendszer bemutatása során ügyfelünk telephelyén részletes áttekintést nyújtunk a Ferretto által gyártott rendszer működéséről és alkalmazásáról.
Az olaszországi Ferretto által készített tárolórendszer kiemelkedő hatékonyságot biztosít a raktározási és komissiózási folyamatok során. A bemutatás során részletesen ismertetjük a rendszer működését és használatát, bemutatva a WMS rendszer működését. Kiemelten hangsúlyozzuk a lehetséges rendszerkombinációkat és a változatos megoldásokat, amelyeket a tárolórendszer nyújtani tud az ügyfelek számára.

Ezen kombinációk és megoldások segítségével hatékonyan lehet optimalizálni a raktározási folyamatokat, növelve ezzel a termelékenységet és a vásárló igényeire szabni a rendszert. Az előadás során kitérünk a különböző ipari és logisztikai környezetekben való alkalmazhatóságra.

A Ferretto által kifejlesztett tárolórendszer széles körű funkcionalitással rendelkezik, így alkalmazkodik az ügyfelek egyedi igényeihez és körülményeihez.

A bemutató célja, hogy tájékoztatást adjunk az általunk kínált függőleges raktári tárolórendszer előnyeiről és alkalmazhatóságáról, valamint segítsen a legmegfelelőbb megoldás kiválasztásában az üzleti célok eléréséhez.

Jelentkezzen az esemény hivatalos oldalán

A jelentkezés és a részvétel díjtalan!
A szerzőről

Valódi megoldásokat kínálunk hatékonyságnövelésre a lehető legszélesebb termékskálán. Munkatársaink sokéves tapasztalata garancia a megtérülő befektetésre!

Szóljon hozzá