LAUNE Hungary Kft. - A gyárak berendezője
Valódi megoldások
a legszélesebb termékskálán!
Ingyenes tanácsadás
és helyszíni felmérés!
AJÁNLATKÉRÉS

Találkozzunk a 2024-es Mach-Tech és Ipar Napjai kiállításon

Események > Találkozzunk a 2024-es Mach-Tech és Ipar Napjai kiállításon

Tekintse meg használat közben a standunkon a legmodernebb függőleges automata raktári tárolórendszerünket és a raklapszállító pallet shuttle-t. Megmutatjuk, hogy ezek az innovatív megoldások hogyan optimalizálják a raktározás hatékonyságát és racionalizálják a logisztikai folyamatokat. Látogasson el hozzánk a kiállításon és felfedezze fel az ipari automatizálás jövőjét.

A függőleges tárolórendszer a leghatékonyabb megoldás

Az automata tárolási megoldásunkkal a hely optimalizálása a hagyományos raktárakhoz képest 90%-kal kisebb alapterületet eredményez, az ergonómiát és a rugalmasságot a piacon elérhető legszélesebb tálcakombinációknak köszönhetően a sokoldalúság egészíti ki. Az innováció nem korlátozódik az áruraktározás hatékonyságára, hanem a kezelők számára is előnyös: a felhasználóbarát felület, az ergonomikus munkaállomás, az egyszerű kezelés, a biztonsági elemek mind-mind jobb felhasználói élményt tesznek lehetővé.

A Vertimag több mint 60 év tapasztalatát, a kutatásba és fejlesztésbe való folyamatos befektetést, valamint a teljes egészében olasz tervezésű és kivitelezésű megoldás minőségét ötvözi.

Gyorsaság, pontosság és biztonság: Pallet shuttle

A hagyományos drive-in rendszerek esetében a targoncával közlekedni kell a folyosókban, ez jelentős terhet ró a kezelőre. A csatornákban közlekedő Pallet Shuttle készülék viszont sok időt megtakarít a ki- és betárolás során. Ez a rendszer optimális kapacitás-kihasználást biztosít a raktárban, az állványrendszer csatornáit pedig lehetőség van nagy, akár 50-70 méteres mélységben kialakítani.

A Pallet shuttle-t mind az automatizált, mind a hagyományos, több mélységű állványrendszerekben és raktárakban használják a kezelhető áruk számának növelése érdekében.

Pallet shuttle raklapszállító

A Hungexpo májusi ipari rendezvénye Magyarország legjelentősebb üzleti találkozója

2024-ben ismét a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központ ad otthont a régió legnagyobb ipari rendezvényeinek.

Május 7-10. között kerül megrendezésre a MACH-TECH Nemzetközi gépgyártás-technológiai és hegesztéstechnikai szakkiállítás és az IPAR NAPJAI Nemzetközi ipari szakkiállítás.

A Hungexpo májusi ipari rendezvénye Magyarország legjelentősebb üzleti találkozója, mely az ipari szegmens valamennyi hazai és nemzetközi gyártója, forgalmazója, beszállítója és szolgáltatója számára egyedülálló fórum a bemutatkozásra. A rendezvény elkötelezett a legújabb technológiák és trendek bemutatása iránt, így a legfrissebb fejlesztések állnak a szakkiállítások és a hozzá kapcsolódó konferenciák középpontjában.

Ipar Napjai
A 2023-as kiállítás

Találkozzunk 2024. május 07-10. között a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban az „A” pavilon 306C standján!

Meghívjuk Önt az Ipar Napjai 2024-es kiállításra!

Regisztráljon díjmentesen Magyarország legnagyobb üzleti ipari találkozójára!

A sikeres regisztrációt követően e-mailben kap egy pdf dokumentumot, amely egyúttal a belépőjegy, rajta a belépéshez szükséges vonalkóddal. Kérjük, hogy a dokumentumot hozza magával kinyomtatva vagy telefonon a kiállításra, amellyel a pénztárban való sorban állás nélkül, azonnal beléphet a területre.

A szerzőről

Valódi megoldásokat kínálunk hatékonyságnövelésre a lehető legszélesebb termékskálán. Munkatársaink sokéves tapasztalata garancia a megtérülő befektetésre!

Szóljon hozzá