LAUNE Hungary Kft. - A gyárak berendezője
Valódi megoldások
a legszélesebb termékskálán!
Ingyenes tanácsadás
és helyszíni felmérés!
AJÁNLATKÉRÉS

Találkozzunk az Ipar Napjai 2023-as kiállításán

Események > Találkozzunk az Ipar Napjai 2023-as kiállításán

Tekintse meg az automata függőleges tárolórendszerünket működés közben!

Találkozzunk idén is az Ipar Napjai kiállításon, ahol megtekintheti az automata függőleges tárolórendszerünket működés közben! A Hungexpo májusi ipari rendezvénye Magyarország legjelentősebb üzleti találkozója. Május 16-19. között keressen minket az „A” pavilon 210C standján!

Az automata tárolórendszerünkről

Az automata tárolási megoldásunkkal a hely optimalizálása a hagyományos raktárakhoz képest 90%-kal kisebb alapterületet eredményez, az ergonómiát és a rugalmasságot a piacon elérhető legszélesebb tálcakombinációknak köszönhetően a sokoldalúság egészíti ki. Az innováció nem korlátozódik az áruraktározás hatékonyságára, hanem a kezelők számára is előnyös: a felhasználóbarát felület, az ergonomikus munkaállomás, az egyszerű kezelés, a biztonsági elemek mind-mind jobb felhasználói élményt tesznek lehetővé.

A Vertimag több mint 60 év tapasztalatát, a kutatásba és fejlesztésbe való folyamatos befektetést, valamint a teljes egészében olasz tervezésű és kivitelezésű megoldás minőségét ötvözi.

A 3 és 12 méter közötti magasságú változatokban kapható VLM maximális kapacitása 70 000 kg, és bármilyen formátumú, súlyú és méretű anyagot képes tárolni 695 mm magasságig. Az új Vertimag elsősorban rugalmas megoldásaival tűnik ki: A 15 modell, a 6 féle komissiózó-munkaállomás és a 120 tálcaméret-kombináció lehetővé teszi, hogy ez a kiváló tárolási megoldás a legkülönfélébb termelési ágazatok igényeinek megfeleljen.

Az olaszországi Ferretto Group hivatalos magyarországi képviseleteként elhivatottak vagyunk célpiacunk megismertetésében a modern logisztikai technológiák és berendezések terén.

A kiállításról

14 ország közel 350 kiállítója várja majd a szakembereket. Gyártók, forgalmazók, szolgáltatók mutatják be termékeiket, ajánlataikat, melyeket a látogatók egy helyen, egy időben tekinthetnek meg, részletes információt kérhetnek, terméktől függően megnézhetik azt működés közben, és a kapott információk alapján dönthetnek legújabb beruházásaikról, új üzleti kapcsolatok kialakításáról vagy megerősíthetik a már meglévő partnerséget

LAUNE a 2022-es Ipar Napjai kiállításon
2022-es Ipar Napjai

Találkozzunk 2023. május 16-19. között a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban az „A” pavilon 210C standján!

A szerzőről

Valódi megoldásokat kínálunk hatékonyságnövelésre a lehető legszélesebb termékskálán. Munkatársaink sokéves tapasztalata garancia a megtérülő befektetésre!

Szóljon hozzá