LAUNE Hungary Kft. - A gyárak berendezője
Valódi megoldások
a legszélesebb termékskálán!
Ingyenes tanácsadás
és helyszíni felmérés!
AJÁNLATKÉRÉS

Függőleges tárolórendszer Neri Venezia számára

Rend, kipróbált és bevált eljárások, precizitás a Neri Venezia számára az Eurot függőleges tárolórendszernek köszönhetően.

ÜgyfélCalzaturificio Neri
ÁgazatLábbelik gyártója
HelyszínFiesso d'Artico

A Ferretto Group automatikus megoldásai tökéletesen megfeleltek a Neri Venezia, a piac egyik legtekintélyesebb cipőgyártója igényeinek. A három Eurot raktárrendszer, amelyek tökéletesen integrálódtak a vállalat operációs rendszereibe, lehetővé tették a helykihasználás optimalizálását, miközben észszerűbb, pontosabb és rendezettebb munkafolyamatot biztosítottak.

Régóta működő vállalat, amely a jövőbe tekint

A Neri Venezia egy történelmi cipőgyár, amelyet 1953-ban alapítottak Fiesso d’Artico-ban, Velence fővárosában. A vállalat 2005 óta készít cipőket neves nemzetközi luxusmárkák számára. A 100 alkalmazottal és mintegy 40 millió eurós forgalommal évente mintegy 300 000 pár cipőt gyárt, ami nagyjából napi 1500 cipőt jelent.

A minőség és a folyamatos fejlesztés a vállalkozás középpontjában

A Neri Venezia mindig is hitt a folyamatok folyamatos javításában és fejlesztésében. Ezért a termelés átszervezésének szükségességével szembesülve a vállalat a Ferretto Group-hoz fordult. A cél? Új generációs tárolórendszerek bevezetése a műanyag kaptafák, a cipőgyártás kiindulópontjának kezelésére.

Eurot forgó tárolórendszerek a hatékonyabb helygazdálkodás érdekében

A cipőgyártónak különösen a fémdobozokban tárolt, nagy területet igénylő kapták számára használt helyet kellett jobban átszerveznie. A Ferretto Group segített a vállalatnak a tárolási probléma legjobb megoldásának kiválasztásában. Az ágazatspecifikus konzultáció révén a Ferretto Group az Eurot forgó függőleges tárolórendszert javasolta a legmegfelelőbb megoldásként, amellyel jelentős mennyiségű, más gyártási tevékenységekre fordítható területet lehetett visszanyerni. Amellett, hogy az Eurot biztosítja a műanyag kaptafák jobb kezelését, lehetővé teszi a vállalat számára, hogy még nagyobb rendet és tisztaságot érjen el a gyártási részlegben. Még az olyan szokásos tevékenységek is jelentősen javultak, mint a kaptákhoz való hozzáférés: Az új automatikus tárolórendszernek köszönhetően az operátorok pontosabban, egyszerűbben és gyorsabban férhetnek hozzá a tárolt anyagokhoz.

Tárolórendszerek összekapcsolása a kezelőszoftvernek köszönhetően

A Ferretto Group által házon belül kifejlesztett tárolórendszert kezelő szoftver nagyon gördülékenyen kommunikál a vállalati rendszerekkel. Ez megkönnyíti a szervezést mind az azt használó kezelő, mind az új gyártandó modelleket hozzáadó programozó számára.

Célok

 • A cipőkapta tárolására használt helyiségek átszervezése a gyártási részlegben.
 • A folyamatok felülvizsgálata a gördülékenyebbé és gyorsabbá tételük érdekében.

Megoldás

 • Eurot: három függőleges körforgó automata tárolórendszer
 • A Ferretto Group által házon belül fejlesztett raktárkezelő szoftver, amely összekapcsolódik a vállalat ERP-jével.

Hozzáadott érték

 • Továbbfejlesztett térszervezés a termelési részlegben
 • Jobb rend és tisztaság
 • Nagyobb gyorsaság a szükséges kapták elérésében

A tárolórendszer számadatokkal

 • A tárolórendszer magassága: 3600 mm
 • Körforgó polcok összesen: 21
 • Teljes tárolókapacitás: 21,39 m²
 • A tárolórendszer alapterülete: 3,52 m²

Az olaszországi Ferretto Group hivatalos magyarországi képviseleteként elhivatottak vagyunk célpiacunk megismertetésében a modern logisztikai technológiák és berendezések terén.

Ferretto Group logo
A szerzőről

Valódi megoldásokat kínálunk hatékonyságnövelésre a lehető legszélesebb termékskálán. Munkatársaink sokéves tapasztalata garancia a megtérülő befektetésre!

Szóljon hozzá