LAUNE Hungary Kft. - A gyárak berendezője
Valódi megoldások
a legszélesebb termékskálán!
Ingyenes tanácsadás
és helyszíni felmérés!
AJÁNLATKÉRÉS

Mobil karosállvány az Eurocell számára

A Ferretto Group a Quickline-nel együttműködve megszilárdítja piaci jelenlétét az Egyesült Királyságban. 11,5 méter magas Cantifer karosállványt telepít, amely mobil alvázra van felszerelve egy hőszigetelő rendszerhez használt PVC profilokat gyártó cég számára.

ÜgyfélEurocell
ÁgazatPVC profilok gyártója
HelyszínSouth Normanton - Egyesült Királyság

A PVC ablakok, ajtók, télikertek és tetőszerkezetek vezető gyártójaként, forgalmazójaként és újrahasznosítójaként az Eurocell növelni akarta raktárkapacitását, hogy támogassa az éves növekedést. Mivel ez a növekedés folytatódni fog, stratégiájuk része volt, hogy egy hatékonyabb raktár létrehozásával az egész Egyesült Királyságban a fióktelepeik és a gyártással foglalkozó ügyfeleik támogatására összpontosítsanak.

A kihívás

Az Eurocell termékportfóliója PVC-profilokból áll, amelyeket jellemzően 6 m x 1 m-es, 1,5 tonnás súlyterhelést eredményező állványokon tárolnak. Ezeket nehéz szabványos raklapállványokon tárolni, mivel az állványokat oszlopokkal kell stabilizálni. Az Eurocellnél jelenleg alkalmazott ki- és betárolási folyamat további bonyodalmakat okozott, mivel a keskenyebb oldalról történik a kitárolás, de a profilt a szélesebb oldaláról tárolják be.

A megoldás

Azért fordultak a Ferretto Group brit partneréhez, a Quickline-hoz, hogy segítsen olyan megoldást tervezni, amely maximalizálja a tárolókapacitást, miközben megbirkózik a felmerülő kihívásokkal. A javasolt megoldás a Cantifer mobil karosállvány használata volt, mivel alkalmazkodott a súlyterheléshez, miközben az üzemeltető hozzáférhet az állvány kiválasztott oldalához. A karosállvány mobil alvázra történő telepítésével biztosította a tárolási kapacitás maximalizálását, és lehetővé tette a további bővítést.

A projekt

A Quickline szorosan együttműködött az Eurocell-lel a probléma megértése és a megoldás megtervezése érdekében. Ezen túlmenően a Quickline projektmenedzsmentje irányította a telepítést, hogy a projektet az előírt időkereten és költségvetésen belül megvalósítsa, miközben betartotta az egészségügyi és biztonsági előírásokat, amelyeket a Covid-járvány tovább bonyolított.

Célok

 • Helyoptimalizálás az üzleti növekedés támogatása érdekében
 • Egyszerű és biztonságos egységrakományok kezelése

Megoldás

 • 11,5 méter magas Cantifer konzolos állvány

Műszaki jellemzők

 • A maximális tárolókapacitás biztosítása érdekében a Cantifer konzolos állványt mobil alapokra szerelték fel

Hozzáadott érték

 • A Cantifer konzolos állvány mobil alapokra történő telepítésével biztosította a tárolókapacitás maximalizálását és a további bővítés lehetőségét.
 • A be- és kitárolási tevékenységek javítása
 • A kezelő és az áruk biztonságának növelése

A tárolórendszer számadatokkal

 • Állványrendszer magassága: 11,5 méter
 • Tárolási felület: 22 500 m²
 • Karok száma összesen: 14 322
 • Oszlopok száma összesen: 750
 • A mobil alapok száma: 260
 • Tárolási kapacitás: 7500 UDC

Az olaszországi Ferretto Group hivatalos magyarországi képviseleteként elhivatottak vagyunk célpiacunk megismertetésében a modern logisztikai technológiák és berendezések terén.

Ferretto Group logo
A szerzőről

Valódi megoldásokat kínálunk hatékonyságnövelésre a lehető legszélesebb termékskálán. Munkatársaink sokéves tapasztalata garancia a megtérülő befektetésre!

Szóljon hozzá