LAUNE Hungary Kft. - A gyárak berendezője
Valódi megoldások
a legszélesebb termékskálán!
Ingyenes tanácsadás
és helyszíni felmérés!
AJÁNLATKÉRÉS

Hírek és cikkek

Hírek

Naprakész és friss hírek az ipar, technológia, gyártás, a raktározás és logisztika világából. A LAUNE mindig talál valami új és érdekes olvasnivalót, iratkozzon fel és minden héten értesülni fog az ipar és technológia legújabb vívmányairól!

Szakmai cikkek

Egy helyen a legjobb gyakorlatok, tippek és meglátások, amelyekkel a logisztikai szakemberek nap mint nap szembesülnek. Tudjon meg mindent, amit a raktárkezelésről és a hozzá szorosan kapcsolódó megoldásokról tudni kell.

Esettanulmányok

Olvassa el esettanulmányainkat, hogy megtudja, hogyan lehet elérni termékeink segítségével maximális tárolókapacitást, üzleti növekedést, jobb helykihasználást és hogyan növelhető a nyereség az egyedi igények alapján.

Események

Cégünk rendszeresen részt vesz különböző szakmai eseményeken és rendezvényeken. Itt részletes betekintést kaphat ezekről, ne maradjon le róluk!

Csatlakozzon az Információs Csatornánkhoz!

Maradjon naprakész a raktár- és logisztikai ipar legfrissebb híreivel és fejleményeivel kapcsolatban. Töltse ki az alábbi űrlapot, hogy INGYENES feliratkozhasson a LAUNE heti e-mail hírlevelére. Hetente egy e-mailt fog kapni termékeinkről, újdonságainkról és az iparág legfrissebb híreiről.

    Adatkezelési tájékoztató