LAUNE Hungary Kft. - A gyárak berendezője
Valódi megoldások
a legszélesebb termékskálán!
Ingyenes tanácsadás
és helyszíni felmérés!
AJÁNLATKÉRÉS

Szakmai cikkek

Hírek és cikkek > Szakmai cikkek
Push-back állványrendszerek kialakítása
A push-back rendszerek első esetében a speciálisan kialakított raklapos állványzatba görgőket helyeznek el. A rakományokat ezekre a görgőkre helyezik, és a következő behelyezendő rakománnyal mindig beljebb tolják az előzőleg betároltat.
Tovább olvasom
Mobil tartókaros állványrendszerek kiépítése
A mobil tartókaros állványok kialakításának lényege, hogy a karos állványok gördülő alvázra kerülnek. A mozgatható állványrendszer függőleges vázát az állványoszlopok, a vízszintes tartóelemeket a konzolos tartókarok alkotják, a mobilitásról az aljzatba süllyesztett síneken gördülő alváz gondoskodik.
Tovább olvasom
Láncos rakodólapos állványrendszer
Láncos rakodólapos állványrendszer. A Flow-Rail állványrendszer vázát egymás mögé rendezett soros rakodólapos állványok alkotják, amelyeknek vízszintes tartógerendáin rögzítik a láncokat vezető, csekély súrlódású és nagy szilárdságú, karmos felületű sínpályákat.
Tovább olvasom
Doboztároló állványok kialakítása és alkalmazása
Doboztároló állványok kialakítása és alkalmazása. Az iparban, kereskedelemben gyakran előfordul, hogy egy-egy kisebb térfogatú, könnyű anyagfajtából kis mennyiségek egyidejű tárolása szükséges, például alkatrészek, gyógyszerek, szerelési anyagok, kereskedelmi áruk esetében.
Tovább olvasom
Mobil rakodólapos állványrendszer
Mobil rakodólapos állványrendszerek kialakítása és alkalmazása. A dinamikus tárolásra többféle megoldási lehetőség kínálkozik, attól függően, hogy például milyen típusú árukat (rakományokat) kívánunk tárolni, hányféle árut kell a raktárban elhelyezni, milyen azok forgási sebessége, kivételi gyakorisága.
Tovább olvasom
Görgőpályás állványrendszer
Görgőpályás átfutó állványrendszerek kialakítása és alkalmazása. A raktárak létesítésénél számos kialakítási szempontot kell figyelembe venni, például a folyamatos anyagáramlás biztosítása és az átfutási idők csökkentése.
Tovább olvasom
Hatékony és előnyös galériás polcrendszer fejlécképe
Mivel a raktár alapterületének növelése költséges és időigényes, a hatékony polcrendszer kiépítése pénzt és időt egyaránt megtakaríthat vállalata számára. Közvetett előnyei miatt egy ilyen megoldás akár tárolás optimalizálásán messze túlmenően többféle hasznot hozhat cégének.
Tovább olvasom

Egy helyen a legjobb gyakorlatok, tippek és meglátások, amelyekkel a logisztikai szakemberek nap mint nap szembesülnek. Tudjon meg mindent, amit a raktárkezelésről és a hozzá szorosan kapcsolódó megoldásokról tudni kell.

Még több szakmai cikkért iratkozzon fel!

    Adatkezelési tájékoztató

    Legújabb szakmai cikkeink