LAUNE Hungary Kft. - A gyárak berendezője
Valódi megoldások
a legszélesebb termékskálán!
Ingyenes tanácsadás
és helyszíni felmérés!
AJÁNLATKÉRÉS

Megújult a weboldalunk!

Hírek > Megújult a weboldalunk!

Örömmel jelentjük be, hogy megújult a hivatalos honlapunk. A megújulás révén ráncfelvarráson esett át a teljes dizájn, hogy könnyebben hozzáférhessen a szükséges információkhoz.

A weboldal letisztult dizájnnal, intuitív és következetes navigációs rendszerrel is büszkélkedhet, amely továbbfejlesztett menüfunkciókkal rendelkezik, amelyek az Ön igényeihez legjobban illeszkedő információkhoz irányítják.

Könnyen navigálható weboldalunkon egy szempillantás alatt megtudhat mindent arról, hogy kik vagyunk, és mit teszünk azért, hogy partnereink teljes mértékben meg legyenek elégedve a termékeinkkel és szolgáltatásainkkal. Könnyedén megtalálhatja azt amire cégének szüksége lehet, az egyik legszélesebb termékskálán!

Új weboldalunk egyértelmű üzenetet közvetít arról, hogy mit képviselünk és milyen megoldásokat kínálunk az Ön és cégének raktározási problémáira!

Régi weboldal

Régi főoldal

Húzza a kurzort/kattintson a képre
Új weboldal

Új főoldal

Gyors és reszponzív

Teljesmértékben mobilbarát és reszponzív, így lehetővé teszi a könnyebb böngészést tableteken és okostelefonokon. A modern igényeknek megfelelően gyorsítottuk weboldalunk sebességét.

Azonnali ajánlat kérés

Új weboldalunk lehetőséget biztosít arra, hogy böngészés közben bármikor kérjen ajánlatot és mi minél hamarabb keresni fogjuk Önt!

Új design

Új weboldalunk friss és letisztult designnal rendelkezik, hogy fokozza a felhasználói élményt és megfeleljen a modern weboldalak elvárásainak.

Új tartalmak

Számos új tartalmat hoztunk létre a weboldalon, és folyamatosan bővítjük azokat. Legyen szó szakmai cikkekről, esettanulmányokról vagy az ipar és technológia legújabb híreiről.
Új weboldal

Felhívjuk figyelmét, hogy az egyes oldalak URL címei a megújulás miatt megváltoztak. A legtöbb és legfontosabb oldalakat és tartalmakat átirányítottuk az új elérhetőségeikre.

Ha valamelyik oldalt „könyvjelzőként” vagy „kedvencként” mentette el a böngészőjében, kérjük, frissítse azt az új URL-re.

Az új weboldalunkhoz jó böngészést kíván a LAUNE csapata!

A szerzőről

Valódi megoldásokat kínálunk hatékonyságnövelésre a lehető legszélesebb termékskálán. Munkatársaink sokéves tapasztalata garancia a megtérülő befektetésre!

Szóljon hozzá