LAUNE Hungary Kft. - A gyárak berendezője
Valódi megoldások
a legszélesebb termékskálán!
Ingyenes tanácsadás
és helyszíni felmérés!
AJÁNLATKÉRÉS

Megváltozik a Google keresője

Hírek > Megváltozik a Google keresője

A weboldal automatikusan hat oldalnyi találatot tölt majd be, mielőtt a felhasználónak a „tovább” gombra kellene kattintania.

A Google tavaly vezette be mobiltelefonokon a „folyamatos görgetés” funkciót, így kicsivel több mint egy év után az asztali keresési eredményeket is hasonlóképpen tekinthetjük majd meg. A folyamatos görgetés kiküszöböli a „Tovább” vagy a keresési oldal alján található számokra való kattintásának szükségességét. Ehelyett a Google automatikusan betölti a következő találati sorozatot az oldalon, amint az aktuális lista aljára görgetett. Ha mobilon használja a Google-t, a funkciót nagyon ismerősnek és hatékonynak érezheti majd.

A tech-óriás megerősítette a funkció bevezetést és elárulta, hogy a weboldalán automatikusan legfeljebb hat oldalnyi találatot jelenít meg elsőre, mielőtt a „További eredmények” gombra kell kattintani a következő találatok betöltéséhez. Az új funkció az asztali gépekre való megérkezésével a Google keresési élménye egységesebbé válik a különböző eszközök és platformok között.

Telefon a kézben, Google kereső

„A mai naptól kezdve tehát a folyamatos görgetést az asztali gépekre is bevezetjük, hogy továbbra is hasznosabb keresési eredményeket láthasson a felhasználó kevesebb kattintással. Így még könnyebb lesz inspirálódni, hiszen egyszerre még több információ áll majd rendelkezésünkre” – mondta a vállalat szóvivője.

A funkció a mobilos verziójához hasonlóan kezdetben csak az Egyesült Államokban lesz elérhető az angol nyelvű keresésekhez, és a jövőben valószínűleg fokozatosan egyre több felhasználó és régió számára válik majd elérhetővé. – Írja az Engadget

A szerzőről

Valódi megoldásokat kínálunk hatékonyságnövelésre a lehető legszélesebb termékskálán. Munkatársaink sokéves tapasztalata garancia a megtérülő befektetésre!

Szóljon hozzá