LAUNE Hungary Kft. - A gyárak berendezője
Valódi megoldások
a legszélesebb termékskálán!
Ingyenes tanácsadás
és helyszíni felmérés!
AJÁNLATKÉRÉS

“Okos-esőerdő” Ausztráliában

Hírek > “Okos-esőerdő” Ausztráliában

Az NTT Group és a ClimateForce – egy ausztrál székház – bejelentette, hogy partnerséget kötöttek a világ első intelligens esőerdőjének kifejlesztésére, amely az NTT intelligens menedzsment platform technológiáját használja – áll a sajtóközleményben, amely szerint az együttműködés célja az ausztráliai Daintree esőerdő egy szegmensének megújítása, miközben fenntartható és gazdaságos modelleket dolgoz ki a globális környezetvédelmi helyreállítási kezdeményezésekhez.

A ClimateForce az ausztráliai Daintree esőerdőn belül kiválasztott terület, amelyet évtizedekkel ezelőtt mezőgazdasági célokra irtottak ki, regenerálását tűzte ki célul.

A Nagy-korallzátony szomszédságában fekvő terület az évek során az invazív növényfajok pusztították. Az NTT támogatása a helyreállítási törekvéseket a Smart Management Platform (SMP) technológia és az analitika alkalmazásával erősíti. Emellett az NTT DATA – globális digitális üzleti és IT-szolgáltató – operatív segítséget nyújt, és hozzájárul az adománygyűjtési erőfeszítésekhez.

Barney Swan, a ClimateForce vezérigazgatója és társalapítója hangsúlyozta az NTT és az NTT DATA támogatásának jelentőségét: „A ClimateForce a biológiai sokféleség megőrzését és az éghajlatváltozás kezelését szolgáló technológiák tesztelésére szolgál. Az NTT és az NTT DATA nagylelkű támogatása megkönnyíti kezdeményezésünk Daintree-ben történő kiterjesztését, és felgyorsítja küldetésünket, hogy skálázható modelleket hozzunk létre az ökoszisztémák regenerálására, a biológiai sokféleség védelmére és a rugalmas helyi gazdaságok világszintű megteremtésére.” – mondta.

Az NTT DATA a mesterséges intelligencia használatával segíti a ClimateForce-t, a hatékonyabb adatelemzés és a prediktív analitika felhasználása érdekében, hogy értékelje a különféle szerves erdőtelepítési technikákat. Az operatív támogatás mellett az NTT DATA forrásokat biztosít a ClimateForce-nak a regenerált földterületek tartós biztosításához és megőrzéséhez.

Bob Pryor, az NTT DATA Services vezérigazgatója lelkesedésének adott hangot az együttműködés kapcsán: „Az NTT DATA örömmel bővíti kapcsolatát a ClimateForce-szal. Ez a kezdeményezés zökkenőmentesen illeszkedik a fenntartható jövő megvalósítására vonatkozó elképzeléseinkhez.” – írja az Interesting Engineering

A szerzőről

Valódi megoldásokat kínálunk hatékonyságnövelésre a lehető legszélesebb termékskálán. Munkatársaink sokéves tapasztalata garancia a megtérülő befektetésre!

Szóljon hozzá