LAUNE Hungary Kft. - A gyárak berendezője
Valódi megoldások
a legszélesebb termékskálán!
Ingyenes tanácsadás
és helyszíni felmérés!
AJÁNLATKÉRÉS

Minőségpolitika

MSZ EN ISO 9001:2015

A LAUNE Hungary Kft. célja, kiérdemelni partnerei elégedettségét azáltal, hogy a termelés, a raktározás, a gyártás, valamint a logisztika területén működő vállalkozásoknak széleskörű termékkínálatot és magas színvonalú szolgáltatást nyújt.

Ennek érdekében a következő célokat tűztük ki:

  • Ügyfeleink, partnereink és a piac mindenkori igényeihez igazítjuk szolgáltatásainkat, az előírások betartása mellett
  • A minőségi célkitűzések elérése érdekében partnereinkkel, beszállítóinkkal hosszú távú, együttműködői modell kialakítására törekszünk, a lehető legmagasabb színvonalú szolgáltatás nyújtása érdekében
  • Alapvető feladatnak tekintjük a rendszer folyamatos fejlesztését
  • A munkatársaink szakmai továbbképzését, fejlődésük biztosítását, a munka kultúra további fejlesztését, továbbá a technikai fejlődés figyelemmel kísérését, elsajátítását, valamint annak rövid időn belüli alkalmazását fejlődésünk feltételeként kezeljük
  • Ügyfeleink, partnereink elégedettségének mérése, a visszajelzések és következtetések beépítése rendszerünkbe egyre jobb működést eredményez
  • Arra törekszünk, hogy termékeink és szolgáltatásaink minősége mindenkor maximálisan megfeleljen a megbízóink által elvárt és látens igényeinknek is, ezzel elősegítve piaci versenyképességünk megtartását, valamint növelését

A minőségi célok elérése érdekében a vállalat folyamatait az ISO 9001:2015 szabvány követelményeinek megfelelő minőségirányítási rendszerbe foglaltuk.

Elkötelezetten végzett, minőségi munkával hozzájárulunk vállalatunk alapvető céljának eléréséhez: Kiérdemelni partnereink elégedettségét!

Jövőképünk

Célunk, hogy a gyártáskiszolgálás területén meghatározó szerepet töltsünk be Magyarországon, majd közép- kelet Európában. Ezt úgy kívánjuk elérni, hogy vezető európai gyártók képviseleteként kiszolgáló berendezések szállításával az ellátási lánc valamennyi fázisába bekapcsolódunk. Elképzelésünk szerint a termelési vezetők gondolataiban a „LAUNE” név hamarosan egyet fog jelenteni a precízen berendezett üzemmel és a gyártási folyamatok maradéktalan kiszolgálásával. Elhatároztuk, hogy munkánk színvonalával kivívjuk ügyfeleink elégedettségét és elismerését, ezáltal kölcsönösen büszkék leszünk az együtt elért eredményekre. Működésünkben kiemelt szerepet szánunk az üzemi – környezetvédelmi technológiák adaptálásának. Kapcsolatot építünk a műszaki- és logisztikai tanszékekkel, támogatjuk a modern gyártáskiszolgáló technológiák oktatását. Fontosnak tartjuk munkatársaink- és hozzátartozóik egészségének megőrzését, ezért elkötelezetten támogatjuk a tömegsportot.

Filozófiánk

A LAUNE a kkv szektor dinamikusan fejlődő szereplőjeként szakértelemmel kíván hozzájárulni a modern, környezettudatos technológiák meghonosításához. Társaságunk számára az értékteremtés kulcsfontosságot jelent a gyártási folyamatokat kiszolgáló rendszerek vonatkozásában. Versenyelőnyünket hivatott biztosítani, hogy a „mindent egy kézből” elvnek megfelelően komplex megoldást kínálunk ügyfeleinknek a tervezéstől a kivitelezésig.

Küldetésünk

Elhivatottak vagyunk célpiacunk megismertetésében a modern logisztikai technológiák és berendezések terén. Ennek érdekében felmérjük az ügyfeleink igényeit, azonosulunk problémáikkal. Törekszünk arra, hogy tudatos tervezés eredményeként költségoptimalizálást érjünk el partnereinknél. Testre szabott tervet készítünk, és azt kivitelezzük. Társaságunk a vevői elvárásokat szem előtt tartva, igyekszik megfelelni a legjobb ár/érték arány elvének. Kiváló minőségű termékeket kínál, és kifogástalan szolgáltatást nyújt. Az ellátási lánc szereplőinek kiszolgálása a megfelelő fizikai eszközökkel eredményezi azt a hasznot, amit a Laune szakértelme nyújt partnereinek. Elkötelezettek vagyunk abban a tekintetben, hogy ügyfeleink, munkatársaink, beszállítóink és a tulajdonosok érdekei egyidejűleg, teljes mértékben érvényesüljenek. Vállaltunk alapértékei kompetencia az optimalizálásban, megbízhatóság az elvárások teljesítésében, hitelesség az ígéretek és tettek összhangjában, rugalmasság az együttműködésben. Munkatársainkkal szemben elvárjuk, hogy a fenti értékrendet képviseljék. Legyenek elhivatottak az új technológiák megismerésében, elsajátításában, annak adaptálásában. Szakértelem a gyártáskiszolgálásban.