Laune > Rólunk mondták

AMIT ÜGYFELEINK MONDANAK RÓLUNK

Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy ügyfélmenedzsereink és kereskedelmi vezetőink megismerve ügyfeleink igényeit olyan szolgáltatást nyújtsanak, mely hosszútávú együttműködést eredményez.

A kiválasztás pályázati kiírás alapján történt - mondja Dombai Róbert, a Stadler logisztikai és beszerzési vezetője. Több cégtől bekért ajánlat alapján a LAUNE mellett a kedvező ár-érték arány, a rugalmasság és a közelség döntött. A raktári berendezések leszállítására szűk volt a határidő, gyors munkát igényeltek, de a LAUNE megfelelt ezen követelményeknek, tartották a határidőt. A kialakult pozitív együttműködés további ~ 50 oszlopos karosállvány megrendelését eredményezte.

Dombai Róbert
- Stadler

A LAUNE Kft. a vevői igények teljes skáláját igyekszik kielégíteni. Erről győződhettek meg az ASPIAG beruházói Székesfehérvárott is, ahol kiemelték a jó munkakapcsolatot, a szállítói rugalmasságot, a szállítási határidők betartását és legfőbbképpen a kedvező árszintet. Többirányú együttműködés, hosszú távú kapcsolat, ez jellemzi az INTERSPAR és a LAUNE cégek kapcsolatát.

(Austria SPAR International AG)
- Aspiag

A LAUNE által ajánlott állványrendszer műszakilag megfelelt a raktár-technológiai igényünknek, de a kiválasztásában a kedvező árszint is szerepet játszott - állítja Kaj István. - Az állványok felállítása a megállapodásnak megfelelő volt, 5-6 hét alatt megtörtént. Jó, megbízható együttműködés alakult ki, amelyben mindkét fél elégedett volt.

Kaj István
- Nutrifer

"Ami az ár érték arányon kívül domináns szempont volt, az a munkatársak kiváló felkészültsége, és együttműködési hajlandósága,segítőkészsége, rugalmassága. Azon felül , hogy az eddigi tapasztalat pozitív volt,még nagy mértékben az is  hozzájárult a rendeléssel kapcsolatos döntéshez, hogy szolnoki a cég."

Budainé Nagy Erzsébet
- Béres Gyógyszergyár Zrt.

Keresse kereskedelmi vezetőinket!

Kapcsolat