Laune > Rólunk

CÉGTÖRTÉNET

​1969-ben Pásztor László mechanikai műhelyt alapított Szolnokon – a mai LAUNE Gyártáskiszolgálás Kft. csírasejtjét. 1980-as években már 10-15 dolgozót foglalkoztatott az üzem.

A LAUNE ma a raktárberendezések, öltöző- és üzemberendezések és átszerelhető válaszfal rendszerek magyarországi forgalmazóinak az élvonalában van.

A vállalat neves európai gyártók professzionális berendezéseinek széles választékát kínálja az ipar a logisztika és a kereskedelem számára. A cég mai tulajdonosai a felmerülő piaci igények kiszolgálására 2003-ban megalakították a LAUNE Raktártechnika Kft-t. Kombinálva a kreativitást, a bátorságot, a szakértelmet és a munka iránti elhivatottságot, raktár-, öltöző- és üzemberendezések tervezésére, forgalmazására és kivitelezésére specializálódott. Átalakulása során megőrizte a jól képzett és nagy tapasztalattal rendelkező dolgozói és szakembergárdát, valamint a színvonalas szakmai kihívásokat jelentő piaci kapcsolatokat. A vállalati kultúra pozitív irányú erősítését szolgálja az olaszországi ARMES SPA. – val 2003 év óta tartó folyamatos, ​ kölcsönösen előnyös, Magyarország területén kizárólagos értékesítési jogokat biztosító együttműködés is.

A LAUNE Raktártechnika Kft jelentős eszközparkjával és árukészletével az elmúlt években dinamikusan növekvő forgalmat ért el, növekvő vállalati méretek mellett.

Vevőit a legkorszerűbb műszaki színvonalat képviselő termékekkel látja el, garantált minőségben, rugalmas szállítási és kereskedelmi feltételek mellett. A vállalati képességekre az elkötelezett szakembergárda, a 2009-től működő EN-ISO 9001:2009 minőségbiztosítási rendszer, a modern logisztikai technológiák, széleskörű ismeret, kiterjedt szakmai beszállítói kör, valamint modern számítógépes tervező programok alkalmazása biztosítja a garanciát. A LAUNE Raktártechnika Kft több iparág vezető cég beszállítójaként elkötelezte magát a vállalati kiválóság minősítés elérése mellett.​ Üzletpolitikájának lényege a vevőkkel történő szoros és folyamatos partnerségi együttműködés elérése és fenntartása 2011 – megújulás az eredményesebb szolgáltatásért A LAUNE elsőként ismerte fel a LEAN szemléletű gyártás kiszolgálásához szükséges berendezések „egy kézből” történő beszerzésének fontosságát, amely a megbízó szemszögéből előnyös. Mindezt, a gyártási folyamatok kiszolgálását biztosító rendszerek segítségével teszi annak érdekében, hogy minél rendezettebb, átláthatóbb, veszteségmentesen működő munkakörnyezetet alakítsanak ki. A Társaság szemléletmódja mellett a nevében is kifejezi ezt a szándékot, ennek megfelelően 2011. február hónaptól a cég új elnevezése: LAUNE Gyártáskiszolgálás Kft. „Elkötelezetten végzett minőségi munkával hozzájárulunk vállalatunk alapvető céljának eléréséhez: Kiérdemelni partnereink elégedettségét!”


Pásztor Róbert

JÖVŐKÉPÜNK

Célunk, hogy a gyártáskiszolgálás területén meghatározó szerepet töltsünk be Magyarországon, majd közép- kelet Európában. Ezt úgy kívánjuk elérni, hogy vezető európai gyártók képviseleteként kiszolgáló berendezések szállításával az ellátási lánc valamennyi fázisába bekapcsolódunk. Elképzelésünk szerint a termelési vezetők gondolataiban a „LAUNE” név hamarosan egyet fog jelenteni a precízen berendezett üzemmel és a gyártási folyamatok maradéktalan kiszolgálásával. Elhatároztuk, hogy munkánk színvonalával kivívjuk ügyfeleink elégedettségét és elismerését, ezáltal kölcsönösen büszkék leszünk az együtt elért eredményekre. Működésünkben kiemelt szerepet szánunk az üzemi – környezetvédelmi technológiák adaptálásának. Kapcsolatot építünk a műszaki- és logisztikai tanszékekkel, támogatjuk a modern gyártáskiszolgáló technológiák oktatását. Fontosnak tartjuk munkatársaink- és hozzátartozóik egészségének megőrzését, ezért elkötelezetten támogatjuk a tömegsportot.

FILOZÓFIÁNK

A LAUNE a kkv szektor dinamikusan fejlődő szereplőjeként szakértelemmel kíván hozzájárulni a modern, környezettudatos technológiák meghonosításához. Társaságunk számára az értékteremtés kulcsfontosságot jelent a gyártási folyamatokat kiszolgáló rendszerek vonatkozásában. Versenyelőnyünket hivatott biztosítani, hogy a „mindent egy kézből” elvnek megfelelően komplex megoldást kínálunk ügyfeleinknek a tervezéstől a kivitelezésig

KÜLDETÉSÜNK

Elhivatottak vagyunk célpiacunk megismertetésében a modern logisztikai technológiák és berendezések terén. Ennek érdekében felmérjük az ügyfeleink igényeit, azonosulunk problémáikkal. Törekszünk arra, hogy tudatos tervezés eredményeként költségoptimalizálást érjünk el partnereinknél. Testre szabott tervet készítünk, és azt kivitelezzük. Társaságunk a vevői elvárásokat szem előtt tartva, igyekszik megfelelni a legjobb ár/érték arány elvének. Kiváló minőségű termékeket kínál, és kifogástalan szolgáltatást nyújt. Az ellátási lánc szereplőinek kiszolgálása a megfelelő fizikai eszközökkel eredményezi azt a hasznot, amit a Laune szakértelme nyújt partnereinek. Elkötelezettek vagyunk abban a tekintetben, hogy ügyfeleink, munkatársaink, beszállítóink és a tulajdonosok érdekei egyidejűleg, teljes mértékben érvényesüljenek. Vállaltunk alapértékei kompetencia az optimalizálásban, megbízhatóság az elvárások teljesítésében, hitelesség az ígéretek és tettek összhangjában, rugalmasság az együttműködésben. Munkatársainkkal szemben elvárjuk, hogy a fenti értékrendet képviseljék. Legyenek elhivatottak az új technológiák megismerésében, elsajátításában, annak adaptálásában. Szakértelem a gyártáskiszolgálásban.

Minőségpolitika

A LAUNE Gyártáskiszolgálás Kft. célja, kiérdemelni partnerei elégedettségét azáltal, hogy a termelés, a raktározás, a gyártás, valamint a logisztika területén működő vállalkozásoknak széleskörű termékkínálatot és magas színvonalú szolgáltatást nyújt.

Ennek érdekében a következő célokat tűztük ki:

  • Ügyfeleink, partnereink és a piac mindenkor igényeihez igazítjuk szolgáltatásainkat, az előírások betartása mellett
  • A minőségi célkitűzések elérése érdekében partnereinkkel, beszállítóinkkal hosszú távú, együttműködői modell kialakítására törekszünk, a lehető legmagasabb színvonalú szolgáltatás nyújtása érdekében
  • Alapvető feladatnak tekintjük a rendszer folyamatos fejlesztését
  • A munkatársaink szakmai továbbképzését, fejlődésük biztosítását, a munka kultúra további fejlesztését, továbbá a technikai fejlődés figyelemmel kísérését, elsajátítását, valamint annak rövid időn belüli alkalmazását fejlődésünk feltételeként kezeljük
  • Ügyfeleink, partnereink elégedettségének mérése, a visszajelzések és következtetések beépítése rendszerünkbe egyre jobb működést eredményez
  • Arra törekszünk, hogy termékeink és szolgáltatásaink minősége mindenkor maximálisan megfeleljen a megbízóink által elvárt és látens igényeinknek is, ezzel elősegítve piaci versenyképességünk megtartását, valamint növelését

 

A minőségi célok elérése érdekében a vállalat folyamatait az ISO 9001:2015 szabvány követelményeinek megfelelő minőségirányítási rendszerbe foglaltuk.

„Elkötelezetten végzett, minőségi munkával hozzájárulunk vállalatunk alapvető céljának eléréséhez: Kiérdemelni partnereink elégedettségét!”

Szervezeti ábra

ÜGYFELEINK MONDTÁK

ÜGYFELEINK

Referencia cégek

Keresse kereskedelmi vezetőinket!

Kapcsolat