Laune > Termékeink > Álláskönnyítő szőnyegek

Tudjon meg többet az ergonómiáról!

Visszahívást kérek!

Álláskönnyítő szőnyegek

Ergonómia a LEAN szemlélet jegyében – le az “igazolatlan hiányzásokkal”!
Egy cég életében fontos szempont az alkalmazottak folyamatos jelenléte. Minél többet van távol – egészségi okokból – a munkaerő, annál terhesebb a helyettesítések megszervezése: aki helyettesít, nem lesz képes száz százalékosan munkájára koncentrálni, így megnő a hibázási lehetőségek száma. A hiányzó kollégák munkájának átvétele veszteségetjelent a vállalat számára.
Éppen ezért az alkalmazottak egészségének megőrzése kardinális kérdés. A LAUNE komplett megoldások nyújtására törekszik, hogy az egyes munkafolyamatok a lehető legkényelmesebben elvégezhetőek legyenek.

Álláskönnyítő szőnyegek az egészség védelmében
Az álláskönnyítő szőnyegek használata hosszú távon segíti az alkalmazottak jó egészségének fenntartását. A csontok, az ízületek és az izmok védelme az álláskönnyítő szőnyegek tervezésénél elsőrendű szempont volt. A kialakítással elkerülhető a dolgozók korai elfáradása.
Álláskönnyítő szőnyegek a tartósság jegyében
A poliuretánból készült álláskönnyítő szőnyegek felhasználási területe a folyamatos állást igénylő munkaköröket foglalja magában. Olyan tartós anyagról van szó, mely ellenáll az extrém körülményeknek, mint a magas vagy alacsony hőmérséklet, szélsőséges időjárási körülmények.
Védelem, praktikum és barátságos atmoszféra

Az általunk forgalmazott álláskönnyítő szőnyegek – az erős anyagnak köszönhetően – költséghatékony megoldást jelentenek a vállalatok számára. A padlózat egy védőréteget kap az álláskönnyítő szőnyegek által, így védve az eredeti felületet.
A LAUNE által kínált álláskönnyítő szőnyegek könnyen kezelhető és tisztítható felületek, így igen praktikus megoldást jelentenek. Továbbá a 60×90 cm-es méretű lapokból egyéni igények szerint alakíthatóak a bevonandó felületek.
A dekoratív álláskönnyítő szőnyegek barátságossá teszik a céget – mind a munkatársak, mind pedig az odalátogató partnerek számára és nem mellesleg megkönnyítik a dolgozók munkáját, ezzel növelve a termelékenységet, mely több profithoz vezet.

Keresse kereskedelmi vezetőinket!

Kapcsolat