Tudjon meg többet az ergonómiáról!

Ajánlatot kérek!

Alumínium profilvázas rendszerek

Alumínium profilvázas rendszerek

A LAUNE alumínium profilvázas rendszerek építőelemei univerzálisan alkalmazható egységeket tartalmaznak vázak, szerkezetek, munkaasztalok, biztonsági berendezések és védőrácsok felépítéséhez.

A LAUNE alumínium profilvázas rendszerei alkalmasak komplex gépvázak kialakítására.

A választékunkban lévő több mint 40 fajta alap aluprofil típus lehetőséget ad a variálhatóságra és a beépítésre a már meglévő, de más gyártó által előállított aluprofil rendszerekhez. Előnyeink közé soroljuk, hogy termékeink kiváló minőségűek és igen kedvező ár /érték arányt képviselnek. Műszaki megoldásaink minden iparágban használhatóak, az élelmiszeripar területeitől a kozmetika ipar, gyógyszeripar, vegyipar,  elektronikai termékeket gyártó cégeken át az összes egyedi gépgyártó tevékenységig.

Egyedi igényekre szabott megoldások – alumínium profilvázas rendszerek

Az aluprofil és csővázas munkaállomások nagy előnye az elemek sokféle variálhatósága. A LAUNE aluprofil választék több mint 40 fajta elemből áll. A felhasználásukkal történő munkaállomás változatok számának csupán az egyedi igények szabhatnak határt. Az aluprofil munkaállomások mellett a kisebb teherbírással rendelkező csővázas munkaállomások is hasonló előnnyel rendelkeznek. A tervezők igazán nagyszámú lehetséges variációban gondolkozhatnak, ahol a rugalmasság nem kérdés, a kreativitás pedig elengedhetetlen. Mindemellett az aluprofil és csővázas munkaállomások tervezése és összeszerelése gyors és egyszerű folyamat.

Sokrétűség a költséghatékonyság jegyében

Az aluprofil munkaállomások felhasználási területe – mondhatni – végtelen, hiszen bármely iparág, bármely területén alkalmazható: gépek vázainak gyártásánál, védőburkolatok, munkaállomások, megrendelés és csomagolás előkészítő kocsik, futószalagok és lineáris egységek és egyedi eszközök kialakításánál. Mindemellett az aluprofil munkaállomás elemeinek jellemzője a kiváló ár/érték arány. Komplex, bonyolult, ésszerűséget előtérbe állító rendszerek kialakítására nyújt lehetőséget, hogy a munkafolyamatokat a lehető leggazdaságosabb, legkevesebb felesleges mozdulatot igénylő módon állíthassa össze a megrendelő.

Kompatibilitás – bárhová becsatlakozunk!

Az általunk forgalmazott aluprofil munkaállomások nagy előnye, hogy könnyedén összeilleszthető bármely más rendszerrel, így a már meglévő szerkezetekhez könnyedén hozzákapcsolódunk. A csővázas munkaállomások esetében pedig elmondhatjuk, hogy bármikor igény szerint bővíthető, pillanatok alatt az új igényeknek megfelelően átalakítható rendszer van a kezünkben.

Az intelligens aluprofil és csővázas munkaállomás komponensek és tartozékok kiváló alapot szolgáltatnak egy modern, LEAN-nel átitatott szemlélet megteremtésére!

Keresse kereskedelmi vezetőinket!

Kapcsolat