Raklapos állvány

Az APR12 raklapos állvány a legáltalánosabb megoldás azokban az esetekben, amikor a rakatok, raklapos termékek egymásra helyezése nem kivitelezhető. A rendszert alkalmazzák az ipar, a logisztika és a kereskedelem számos területén.

Az APR12 raklapállvány az első lépés a raklapos egységrakományok állványon történő tárolására.

Raklapos állvány alkalmazása

Az APR12 raklapállvány rendszer a legáltalánosabb megoldás azokban az esetekben, amikor a rakatok, raklapos termékek egymásra helyezése nem kivitelezhető. A rendszert alkalmazzák az ipar, a logisztika és a kereskedelem számos területén. Az APR12 állványrendszer alkalmazható hűtőházakban, szabadtéren és földrengéssel veszélyeztetett területeken is. A raklapos állványrendszert változatos módokon alakíthatjuk ki. A tárolni kívánt raklapok az állvány kialakításától függetlenül alkalmazhatóak. Irányadó a raktár mérete és a rakatok, súlya. A raklapállványok lehetnek szimpla és dupla kialakításúak is, a hely és a vevő igényeihez mérten.

Jellemzők

Az APR12 raklapos állványrendszer struktúra fő építőelemei a keretek és gerendák. A keretek jelentik a függőleges struktúraelemeket, míg a gerendák a vízszintes építőelemek, melyek a töltési egységek tartására szolgálnak. A keretek Ω-profilú lábakból, vízszintes és átlós összekötőkből összeállított, csavarkötéssel rögzített egység. A gerendák acéllemezből készülnek, a lábakra akasztáshoz a végeikre hegesztett kampós kengyelek szolgálnak. A gerendákat csapszegekkel biztosítjuk a véletlen kiakadás ellen. Kiegészítő elemek széles választékával a rendszer a különleges igényeknek is képes megfelelni.

Raklapos állvány előnyei

 • Minden rakat elérhető
 • Olcsó és gyors kialakítás
 • Könnyen összeszerelhető
 • Szintek távolsága változtatható
 • Nagy teherbírás
 • Elterjedt állványrendszer

Felületkezelés: Porfestett lábprofilok, gerendapárok, túltolásgátlók, közbeeső tartópárok és keretvédők. Galvanizált lábprofilok, összekötő rudak, átlós rudak, padlólemezek keretösszekötők, lemezek és közbeeső tartópárok
Polcok: Kék (RAL 5010), sárga (RAL 1007), zöld (RAL5021), sötétszürke (RAL 7016), világosszürke (RAL 7035)
Keretmagasság (állvány magassága):2000 mm – 12000 mm (magasabb: megrendelésre)
Keretmélység (állvány mélysége):500 mm – 1200 mm
Lábprofil vastagsága:1,5 mm – 2,5 mm
Keret teherbírás:240 kN-ig (24 000kg)
Gerenda típusa:Lépcsős, dupla C és ovális, Z profil
Gerenda hosszúsága:1300 mm – 3600 mm (hosszabb: megrendelésre)
Gerenda teherbírás:51,5 kN (5150 kg)

Kiegészítők raklapos állványhoz

 • Raklaptartó rudak, túltolásgátló, védőháló
 • Galvanizált lemez, csöves elosztó, raklaptartó rudak
 • Galvanizált rácsos elem, tartály tartó keret
 • Folyosó jelölő
 • Állvány-keretösszekötő, vezetősín

LAUNE-előnyök a gyártáskiszolgálásban

Mintegy fél évszázados hagyományokkal rendelkező magyar cégként évtizedek óta a vezető európai gyártók termékeihez nyújtunk hozzáférést partnereink számára. Saját kivitelező csapatunkkal és szakértőinkkel a nemzetközi szinten legkorszerűbb raktártechnikát kínáljuk Önnek. Tesszük ezt úgy, hogy partnerünk számára az egyénileg optimális tervet kivitelezzük, amit a díjmentes helyszíni felmérés, tervezés és ajánlatkészítés előzi meg.

Ilyen esetben teljes projektkezelést vállalunk az üres raktár állapotától az optimálisan berendezett és kihasználható tárolóhelyiségig, ami támogatni tudja a vállalata hosszú távú logisztikai és értékesítési céljait. Erre nem csupán a gyártáskiszolgálás terén szerzett tapasztalatunk, hanem EN-ISO 9001:2009 minőségbiztosítási rendszerünk is garancia. Persze az egyedi termékek tervezése és gyártása mellett széles termékkínálatunk lehetővé teszi igényeinek csaknem azonnali, raktárkészletről való kiszolgálását is.

Raklapos állvány akció

Raklapos állvány akció

Keresse kereskedelmi vezetőinket!

Kapcsolat