Carton Flow doboztároló állvány

Doboztároló állvány

A Carton Flow kiváló megoldás a gyártáskiszolgálásra, valamint köztes tárolási módként alkalmazható a manuális és az automata raktározási rendszerek között. A FI-FO elv érvényesül.

Alkalmazás

A LAUNE utántölthető görgős doboztároló állvány rendszere a leggyakorlatiasabb megoldás azokban az esetekben, amikor a tárolandó áru viszonylag könnyű, kis- vagy közepes méretű, mint pl. kartondoboz, műanyag box vagy fém tárolóláda. Ezt a dinamikus doboztárolót az ipar és a kereskedelem számos területén alkalmazzák. Különösen ott hasznos, ahol a tárolt árut gyakran mozgatják és az operátor számára állandó, egyszerű, a FI-FO elvnek megfelelő hozzáférhetőséget kell biztosítani. A rendszer lehetőséget biztosít akár raklapos áru elhelyezésére is a görgőtálcás szintek alatt, illetve fölött.

Jellemzők

A dinamikus doboztároló állvány rendszer függőleges vázát az állványkeretek alkotják, míg a rakatok továbbítását, és tárolását a görgőléces tálcák biztosítják. A rendszert a különböző terhelési elvárásoknak megfelelően méretezve, a vevői igényekre optimalizáltan tervezzük meg, különös figyelmet fordítva arra, hogy a kezelési műveletek könnyen elvégezhetőek legyenek.

A doboztároló állvány előnyei

  • A FI-FO elv maradéktalan érvényesülése
  • Folyamatos tartalékképzési lehetőség
  • Különválasztott be-, illetve kitárolás
  • Munkafolyamatok felgyorsulása
  • A már meglévő rendszerekbe utólag is beépíthető

Keresse kereskedelmi vezetőinket!

Kapcsolat