Dimax lemezpolcos galéria

DIMAX lemezpolcos galéria
DIMAX lemezpolcos galéria
Ferretto Group

Az olaszországi Ferretto Group hivatalos magyarországi képviseleteként elhivatottak vagyunk célpiacunk megismertetésében a modern logisztikai technológiák és berendezések terén.

A DIMAX lemezpolcos galéria könnyű és közepesen nehéz, nem raklapos kiszerelésű áruk tárolására jelent megoldást. A variálható DIMAX polcrendszer fő építőelemei a keretek és a polcok. A rendszer speciális kialakítása és összeállítása ideálissá teszi a galériás polcrendszer kiépítését is.

DIMAX lemezpolcos galéria

A DIMAX a könnyű és közepesen nehéz teherigények támasztotta számtalan raktározási problémára jelent megoldást. A DIMAX lemezpolcos állványrendszer különösen olyan egységek tárolására alkalmas, melyek nem raklaposak. A kézi be- és kitárolást jelentősen megkönnyíti. A DIMAX elemekből olyan kivitelű raktárrendszerek is megvalósíthatóak, amelyek kiszolgálása szállítóeszközökkel történik. A variálható DIMAX polcrendszer fő építőelemei a keretek és polcok. A keretek képezik a struktúra függőleges vázát, a polcok szolgálnak vízszintes építőelemként a töltési egységek felvételére.

A DIMAX olyan fontos tulajdonságokkal rendelkezik, mint például a barázdált, zárt profilú lábak, vagy a különleges láb-polc összekötőelemek, amelyek magas strukturális merevséget, és megemelt terhelhetőséget biztosítanak a biztonsági előírások betartása mellett. A polcok patentolt “Z” formájú profilja révén a DIMAX polcrendszer rendkívül sokoldalú felhasználását teszi lehetővé, miközben a vízszintes összekötők, és a különges formájú polctartó elemek a rendszer megemelt stabilitását kölcsönzik. Kiegészítő alkatrészek egész sorozatával felszerelve a legkülönfélébb igényeknek is megfelel, gyorsan, biztonságosan és egyszerűen összeszerelhető. Az eltolható polcokhoz is a DIMAX jelenti az ideális megoldást, amely alkalmazkodik a szűk raktárak támasztotta igényekhez, és nagyobb méretű struktúrák megépítését is megengedi.

A DIMAX többfunkciós polcrendszer az Armes termékek palettáját bővíti. A DIMAX rendszer rugalmassága és alkalmazkodó képessége a különböző felhasználói igényekhez kiválóan igazodik.

A DIMAX polcrendszer négy típusban kapható (D10,D20,D30,D40). A tárolni kívánt rakatok tulajdonságait figyelembe véve kiválasztható a legideálisabb megoldás.

D10

A D10-es típus a legkönnyebb felépítésű, a 2500 mm magas keretek 12 kN (1200 kg) terhelést bírnak el egyenként. A függőleges tartóelem ( keret) két lábprofilból és az azokat egybekapcsoló, önzáró összekötőkből áll. A keretek műanyag talppal felszereltek.

A keretekben a Z formájú polcok a kúpalakú polctartók segítségével helyezhetők el. A DIMAX termékek esetében nincs szükség villamos- vagy ponthegesztésre, ellentétben a hasonló polcrendszerekkel.

A Z formájú polcok galvanizált vagy festett, sík vagy perforált felülettel kaphatók. A keresztmerevítőknek köszönhetően biztosított a rendszer stabilitása. A kiegészítők széles választéka gondoskodik arról, hogy a rendszer minden követelménynek megfeleljen.

D20

A D20-as típus különösen alkalmas nem raklapos termékek raktározására, ahol a feltöltés és árukiszedés manuálisan történik. A függőleges tartóelem (keret) két darab T alakú lábprofilból áll, amelyeket önzáró összekötők kapcsolnak össze. Az elvárt teherbírástól függően a lábprofilra műanyag vagy fémtalp szerelhető. A D20-as típus esetében a rendszer maximális magassága 6000 mm, a maximális teherbírás 22 kN (2200 kg)és lehetséges a folyosószint kiépítése.

A polcok az egyedi fejlesztésű, kúpalakú polctartók segítségével rögzíthetők.

DIMAX termékek esetében nincs szükség villamos- vagy ponthegesztésre, ellentétben a hasonló polcrendszerekkel.

A Z formájú polcok galvanizált vagy festett, sík vagy perforált felülettel kaphatók. A keresztmerevítőknek köszönhetően biztosított a rendszer stabilitása. A kiegészítők széles választéka gondoskodik arról, hogy a rendszer minden követelménynek megfeleljen.

D30 – D40 lemezpolcos galéria

A DIMAX termékcsalád legnépszerűbb típusa a D30 és D40.

A D10-D20 típusoktól annyiban térnek el, hogy a lábprofilok hatszor hajlítottak és az anyagvastagságuk különbözik.

A D30-D40 típusok lehetőséget nyújtanak galériás polcrendszer kiépítésére. A polcrendszer maximális magassága 9000 mm lehet, egy keret teherbírása 40 kN (4000 kg). A függőleges tartóelem (keret) 2 db lábprofilból és az azokat összekötő, csavarokkal rögzített diagonálokból áll, ennek köszönhető a nagy teherbírás és a rendszer stabilitása. Ahol szükséges keresztmerevítők is beépíthetők.

A polcok az egyedi fejlesztésű kúpalakú polctartók segítségével rögzíthetők. A rendszer tulajdonságainak köszönhetően nincs szükség villamos- vagy ponthegesztésre. A Z alakú polcok kaphatók horganyzott vagy festett, sima vagy perforált felülettel.

A D30 és D40 típusok esetében megfordítható gerendák használhatóak járófelületek (eltérő anyagú, fa, fém) kialakítására. Ezen speciális gerendák raklap vagy tartály tárolására is alkalmasak limitált teherbírással. A kiegészítők széles választéka biztosítja, hogy a polcrendszer eleget tegyen minden követelménynek.

Keresse kereskedelmi vezetőinket!

Kapcsolat