Ajánlatot kérek!

Emelőasztalok

Emelőasztal

Az emelőasztalok alkalmazása

Az emelőasztal a függőleges anyagmozgatás eszköze. Az emelőasztal sík, szilárd felületen való alkalmazásra használható, elhelyezhető közvetlenül a padlószinten, vagy aknába süllyesztve is.

A felületnek elegendő teherbírással kell rendelkeznie, hogy megtartsa a teherrel megrakott emelőasztalt.

Ajánlatos az álló emelőasztalokat a padlóhoz rögzíteni, hogy elkerüljük a véletlenszerű mozgásokat. Az emelőasztal lerögzítése is egy lehetséges megoldás a borulás elkerülésére olyan esetekben, amikor az emelőasztal fel van szerelve döntő szerkezettel vagy pótlólagos ollószerkezettel. Az emelőasztal nagyméretű terhek emelésére lett kifejlesztve.

Az emelőasztalok a rakodás során jelentenek segítséget, az azt végző munkatárs számára. Kevésbé megterhelő a ki- vagy betárolás, ha az árut nem a padló szintről kell felemelni. Így növelhető a gyorsaság és a hatékonyság.

Kényelem a munkavégzésben emelőasztalok segítségével

Ha LEAN szemlélet, akkor ergonomikus munkavégzés. A vállalat dolgozóinak kényelme nem luxus kérdése. A munka akkor lehet maximálisan értékteremtő, ha annak elvégzése kizárólag egészséges emberek által történik. A legkiválóbb funkciókkal bíró emelőasztal mindenre “gondol”, így használatával a gyorsabb, felesleges mozdulatoktól mentes munkavégzés garantált. Minden indokolatlanul megtett lépés veszteségként realizálódik.

Emberségből jeles!

A folyamatos, kényelmetlen testtartás hosszú távon egészségkárosodást okozhat, így a munkavégzés minőségromlásához vezethet. A modern cégvezetés törődik a jó munkaerővel! Az emelőasztal sajátos, függőleges mozgatást tesz lehetővé, igazodva ezáltal a dolgozó magasságához, az adott munkafolyamat igényeihez.

Emelőasztal – egy apró “facsemete” a költséghatékony vállalat faiskolájában – nem erdejében! -, ahol mindig rend és átláthatóság uralkodik. Teremtsen értéket az emelőasztal racionális megoldásával, teremtsen értéket a LAUNE-val!

Emelőasztalok

Keresse kereskedelmi vezetőinket!

Kapcsolat