Laune > Termékeink > Flow-Rail láncos raklapos tároló

Flow-Rail láncos raklapos tároló

Flow-Rail
Flow-Rail

Optimális helykihasználás mellett kis forgási sebességű áruk számára tároló csatornánként teljesíti a FIFO elv szerinti raktározást.

Alkalmazás

A FLOW-RAIL® konfigurációt ott célszerű alkalmazni, ahol nagy telítettségű raktárt kell megvalósítani, és a raktározandó rakatok maximum annyi árucsoportból állnak, ahány tároló csatorna rendelkezésre áll. A rakatok elhelyezése rendkívül egyszerű és gyors, a rendszerben már elhelyezett raklapot enyhén megtoljuk az elhelyezni kívánt raklappal, ráültetjük a karmos láncrendszerre, majd a targonca tolóerejének köszönhetően a rakatok a helyükre kerülnek. A kitárolás fordított irányban, de ugyanezen az elven végezhető el. A bejárható rendszerrel szemben nagy előnye, hogy itt a targoncának nem kell behajtania folyosókba.

Jellemzők

A FLOW-RAIL® állványrendszer vázát egymás mögé rendezett soros raklapos állványok alkotják, melyek vízszintes tartógerendáin kerülnek rögzítésre a karmos felületű láncos sínpályák. A rendszert a különböző terhelési elvárásoknak megfelelően méretezve, a vevői igényekre optimalizáltan tervezzük meg, különös figyelmet fordítva arra, hogy a kezelési műveletek könnyen elvégezhetőek legyenek.

Előnyök

– LI-FO elv részbeni érvényesülése
– Optimális raktárterület kihasználás
– Meglévő rendszerekbe utólag beépíthető
– Bármely szabványos targonca használható
– Nagyon gyors be- és kitárolási idő
– Minimális karbantartási igény
– Maximális élettartam

Keresse kereskedelmi vezetőinket!

Kapcsolat