Pódiumrendszer

Kék pódiumrendszer

Ferretto Group

Az olaszországi Ferretto Group hivatalos magyarországi képviseleteként elhivatottak vagyunk célpiacunk megismertetésében a modern logisztikai technológiák és berendezések terén.

A GL8 típusú pódiumrendszert elsősorban raktárakban, egy vagy több közbenső tárolószint kialakítására alkalmazzák, de használható más, nagy belmagasságú épületek (pl. irodák, kiállítási csarnokok) belső terének megosztására vagy emelvények, kezelőpódiumok, stb. építésére.
A GL8 elnevezés a “Long-Span Mezzanine Floor” (Nagyfesztávú Pódiumrendszer) elnevezésből ered, a 8-as szám a nyolcszor hajlított gerendákra utal; a fesztáv, azaz a két szomszédos oszlop közötti távolság maximum 8 méter lehet.

A GL8 Nagyfesztávú Pódiumrendszer fontos innovatív tulajdonságokkal rendelkezik.

A rendszer alapjában véve oszlopokból, csatlakozófejekből és gerendákból áll. A pódiumrendszer vízszintes szerkezete elsődleges és másodlagos gerendákból áll. A gerendák kiváló minőségű acélból készülnek, különböző vastagságúak lehetnek és beszerelhetőek duplán vagy szimplán az elvárt teherbírástól függően. A gerendák teljes hosszán furatok találhatók, ahol a szükséges vezetékek, kábelek és technikai elemek elhelyezhetőek, lehetővé téve a kiegészítő rendszerek telepítését. A kapcsolófejek csatlakoztatják a gerendákat a tartóoszlopokhoz. A GL8 Nagyfesztávú Pódiumrendszer összes alkotóeleme nagy teherbírású és megfelel az összes biztonsági előírásnak. Az elsődleges és másodlagos gerendák horgai tartják a pódiumrendszer járófelületét, amelyet az ARMES az igényeknek megfelelően több változatban is gyárt: horganyzott acéllemezből, fából, hullámlemezből, könnyű betonból, ugyanakkor a fentieket kombinálva is kiépíthető a járófelület.
A GL8 Nagyfesztávú Pódiumrendszerhez számtalan kiegészítő kapható: lépcsőfeljáró, horganyzott csúszásmentes lépcső védőkorlát és kapuk. A rendszer sokoldalúságát, rugalmasságát és a megrendelő kreativitását kombinálva különösen elegáns állványstruktúra alakítható ki, pl. magasföldszinti bemutatóterem. Az ARMES olyan állványrendszereket tervez és gyárt amelyeket szabadtéren és földrengéssel veszélyeztetett területen is biztonsággal építhető és üzemeltethető.

Felületkezelés: Porfestett: szerkezeti elemek, Galvanizált: fém padlólemezek
Polcok: kék (RAL 5010), sárga (RAL 1007), zöld (RAL 5021), sötétszürke (RAL 7016), világosszürke (RAL 7035)
Oszlop magasság: 2000 mm – 4000 mm
Oszlop méretek: 120×120 mm-től 175×175 mm-ig
Oszlop vastagság: 2-4 mm
Oszlop teherbírása: 73 kN (7300 kg)
Kapcsolófejek: 1,2,3 vagy 4 irányú és dupla

Keresse kereskedelmi vezetőinket!

Kapcsolat