Gravity görgőpályás raklapos állványrendszer

gravity görgőpályás raklapos

A görgőpályás raklapos tárolóállvány optimális helykihasználás mellett maradéktalanul teljesíti a FI-FO elv szerinti raktározást, melynek nagy előnye a maximális helykihasználás. A már meglévő tárolási rendszerekbe utólag is beépíthető.

Alkalmazás

A LAUNE gravity görgőpályás raklapos állvány ideális megoldás a csatornánkénti azonos árucikkek nagy mennyiségű tárolására és gyors kezelésére. A gravitációs elven működő görgőpálya a tárolás mellett a raktok szabályozott továbbítását is elvégzi. A bejárható rendszerrel szemben nagy előnye, hogy a targoncának nem kell behajtania a folyosókba, egyúttal lehetővé teszi a menedzsment számára a FI-FO elv szerinti raktározást és így a szavatossági idővel rendelkező áruk tárolására is kiváló.

Jellemzők

Az átfolyó rendszerű gravity görgőpályás raklapos állványrendszerek vázát egymás mögé rendezett raklapos állványsorok alkotják, melyek vízszintes tartógerendáira kerülnek a görgősorok beépítésre 4%-os lejtéssel. A rakatok szabályozott mozgatása érdekében a görgőpályák fékezőgörgőkkel és mechanikus raklap-elválasztóval felszereltek. A rendszert a különböző terhelési elvárásoknak megfelelően méretezve, a vevői igényekre optimalizáltan tervezzük meg, különös figyelmet fordítva arra, hogy a kezelési műveletek könnyen elvégezhetőek legyenek.

Gravity görgőpályás raklapos állványrendszer előnyei

  • A FIFO elv maradéktalan érvényesülése
  • Folyamatos tartalékképzési lehetőség
  • Optimális raktárterület kihasználás
  • Munkafolyamatok felgyorsulása
  • A már meglévő rendszerekbe utólag is beépíthető

Keresse kereskedelmi vezetőinket!

Kapcsolat