Ajánlatot kérek!

Irodai válaszfalak

Irodai válaszfalak

Költséghatékony térelválasztás

Gazdaságosság kontra diszkréció

Elsőként – a LAUNE által forgalmazott irodai válaszfalak “előzményeként” – meg kell említenünk az egyterű irodát. Ennek a megoldásnak nyilvánvaló jelentősége a munkakapcsolatban lévő dolgozók egymáshoz lehető legközelebb történő elhelyezése szempontjából van. Amennyiben egy fontos kérdés, probléma megbeszélésére van szükség, a dolgozók rövid úton megbeszélhetik egymással – elkerülve a hosszas levelezést. Azonban az alkalmazottak egy térben történő elhelyezése az előnyei mellett hátrányokkal is jár, hiszen a kollégák egymást zavarhatják. Itt lépnek színre az irodai válaszfalak!

Jut is, marad is..
..tartja a mondás. Hogyan feleljen meg cége a LEAN szemlélet értékteremtést célzó lépéseinek?

A LAUNE által kínált irodai válaszfalak megőrzik a dolgozói magánszférát, de egyben biztosítják a gyors megközelíthetőséget is, hiszen a távolság a falak jelenléte ellenére a korábbihoz hasonlóan rendkívül kicsi. A praktikus irodai válaszfalak megadják az ésszerűséget, a gazdaságosságot és a diszkréciót is.

Építkezzen gyorsan, tisztán, költséghatékonyan!

Az irodai válaszfalak a lehető legésszerűbb megoldást jelentik, amennyiben térelválasztási lehetőséget keres. Bontás, törmelék, por és kosz nélkül, rendkívül gyorsan emelhet falakat. Emellett a megvalósítás költségei a kiváló ár/érték aránynak köszönhetően alacsonyak, hiszen gyorsan, nagyobb utómunkálatok nélkül építheti be saját igényeire szabott válaszfalait.

Teremtsen kellemes , előnyös és célszerűen kialakított munkakörnyezetet a költségoptimalizálás jegyében, az irodai válaszfalak segítségével! Ha LEAN, akkor keresse a LAUNE-t!

Az Irodai válaszfalak jellemzői

A CLIPSOLAC egy elemekből összeszerelhető válaszfal rendszer. A válaszfal elemek profilvázban helyezkednek el, amelyet acéltraverzek köthetnek össze, így jön létre a válaszfal, amelynek felülete tetszés szerint kialakítható.

Az egyes fal elemek kitöltése könnyen kicserélhető függetlenül a többi falelemtől.

A szerkezet elemei rendkívül masszív kialakításúak, ha egy személy nekidől, 5mm-nél több behajlás nem keletkezik, illetve a padló- és mennyezeti profilok sem tolódnak el.

A válaszfal egyszerűen csatlakoztatható a meglévő falazathoz. A szerkezet teljes magasságban (padlótól a mennyezetig) és teljes hosszban (két oldalfal között) könnyen, egyenletesen elhelyezhető.

A mennyezetkiegyenlítő profil beépítésével a födémbehajlás sem jelent gondot. Ennek a profilnak Köszönhetően elkerülhető, hogy a válaszfalakra nyomás nehezedjen. A falelemek jelentős ellenálló képességekkel rendelkeznek.

Üveg térelválasztó fal

A CLIPS elválasztófalak több típusú üvegezéssel alakíthatók ki, üveges falaknál az alábbi alternatív megoldásokról beszélhetünk.

  • Falszerkezet bevilágító üvegezéssel
  • Félig üvegezett (tömör felső panel)
  • Teljes magasságban üvegfal (osztott vagy osztás nélküli)
  • Egy vagy kétrétegű üveg

Keresse kereskedelmi vezetőinket!

Kapcsolat