Laune > Termékeink > Irodai válaszfalak

Visszahívást kérek!

Irodai válaszfalak

Költséghatékony térelválasztás

Gazdaságosság kontra diszkréció
Elsőként – a LAUNE által forgalmazott irodai válaszfalak “előzményeként” – meg kell említenünk az egyterű irodát. Ennek a megoldásnak nyilvánvaló jelentősége a munkakapcsolatban lévő dolgozók egymáshoz lehető legközelebb történő elhelyezése szempontjából van. Amennyiben egy fontos kérdés, probléma megbeszélésére van szükség, a dolgozók rövid úton megbeszélhetik egymással – elkerülve a hosszas levelezést.
Azonban az alkalmazottak egy térben történő elhelyezése az előnyei mellett hátrányokkal is jár, hiszen a kollégák egymást zavarhatják. Itt lépnek színre az irodai válaszfalak!
Jut is marad is..
..tartja a mondás. Hogyan feleljen meg cége a LEAN szemlélet értékteremtést célzó lépéseinek?
A LAUNE által kínált irodai válaszfalak megőrzik a dolgozói magánszférát, de egyben biztosítják a gyors megközelíthetőséget is, hiszen a távolság a falak jelenléte ellenére a korábbihoz hasonlóan rendkívül kicsi.
A praktikus irodai válaszfalak megadják az ésszerűséget, a gazdaságosságot és a diszkréciót is.
Építkezzen gyorsan, tisztán, költséghatékonyan!
Az irodai válaszfalak a lehető legésszerűbb megoldást jelentik, amennyiben térelválasztási lehetőséget keres. Bontás, törmelék, por és kosz nélkül, rendkívül gyorsan emelhet falakat.
Emellett a megvalósítás költségei a kiváló ár/érték aránynak köszönhetően alacsonyak, hiszen gyorsan, nagyobb utómunkálatok nélkül építheti be saját igényeire szabott válaszfalait.
Teremtsen kellemes , előnyös és célszerűen kialakított munkakörnyezetet a költségoptimalizálás jegyében, az irodai válaszfalak segítségével! Ha LEAN, akkor keresse a LAUNE-t!

Keresse kereskedelmi vezetőinket!

Kapcsolat