Ajánlatot kérek!

Környezetvédelmi megoldások

Környezetvédelmi megoldások

Környezetvédelmi megoldások

A modern kori termelés velejárója a veszélyes hulladék keletkezése. Emiatt szigorú szabályozások alakultak a veszélyes hulladék tárolására, melyeket mindenkinek be kell tartania a jövő generációjának érdekében. Környezetvédelmi megoldások: Kármentő edények, kármentő tálcák, felfogótálcák és folyadékfelfogó tálcák.

A LAUNE Gyártáskiszolgálás széles termékpalettát kínál a kármentésre és a megfelelő veszélyesanyag-tárolásra.

A kármentő edények, kármentő tálcák legfontosabb funkciója, megvédeni a talajvizet a veszélyes, mérgező szennyezéstől. A kármentők térfogata legalább a tárolt tartályok térfogatának 1/3-a kell, hogy legyen. Ha a tárolás helyén a talajvizet veszélyeztetett kategóriába sorolják, akkor a tárolt térfogat 100%-át kell biztosítani az esetlegesen szivárgó anyag felfogására. A kármentő edényeket egyenes talapzatra, esővíztől védett helyre kell telepíteni. Az anyagok tárolása, illetve szállítása során szigorúan be kell tartani a biztonsági adatlapok utasításait.

Szakértelem a gyártáskiszolgálásban: LAUNE

Vállalt küldetésünk lényege: korszerű tároló rendszerekkel segíteni partnereinket a gazdaságos üzemeltetésű raktár kialakításában. Ennek érdekében a LAUNE évtizedeken át a mai napig a legnevesebb európai gyártók választékából kínálta a professzionális berendezések csúcseszközeit partnereinek. Kiterjedt beszállítói körünk mellett az EN-ISO 9001:2009 minőségbiztosítási rendszer a garancia arra, hogy Ön a nemzetközi piac legjavát kapja itthon, egy kézből, a magyar szakértőktől.

Hazánkban az első közt ismertük fel a lean termelés-szervezési rendszer bevezetésének időszerűségét. Ennek jegyében megkönnyítettük az Ön számára a beszerzést. Tőlünk egy kézből tehet szert a rendezett raktárt, optimális helykihasználást biztosító logisztikai berendezésekre.

Keresse kereskedelmi vezetőinket!

Kapcsolat