Ajánlatot kérek!

Lemezkonténerek

Lemezkonténerek

Tárolás, ahol az innováció, a megoldások nagy tárháza és a csúcsminőség ötvöződik.

Egy LEAN szemlélettel átitatott raktár jellemzője a szervezettség, az akadálymentes munkafolyam áramlás. A feladatok felesleges mozdulatoktól mentes elvégzésére való törekvés elengedhetetlen a LEAN sikeres adaptációjához.

Alul nyíló konténerek, billenthető konténerek

Átfogó megoldások és felszerelések a biztonságos tároláshoz, kezeléshez és szállításhoz a gyárban, raktárakban és csarnokokban.

Lemezkonténerek

Lemezkonténerek és tárolók átfogó választéka. Megbízható és biztonságos, a lemezkonténerekkel egyszerűbben ellenőrizhetjük a nagy mennyiségű áruk kezelését és tárolását. Számos modell kapható, mint például vízálló, különböző formájú és méretű tárolók.

Rácsos konténerek, tárolók

Rácsos konténerek, tárolók széles választéka. Különböző típusú áruk kezelésére és tárolására alkalmas rácsos konténerek különösen akkor hasznosak, ha a tartalomnak jól láthatónak kell lennie. Minden konténer kapható különböző méretben.

Egymásra illeszthető és összecsukható konténerek

Különféle modellekben és méretekben kapható összecsukható konténerek széles választéka; az összecsukható és egymásra illeszthető konténerek rendkívül praktikusak. Összecsukott vagy egymásra illesztett állapotban, nagyon kevés helyet foglalnak el.

A konténerekhez számos kiegészítő is kapható

A fémkonténereken és tárolókon kívül kiegészítők teljes sorozata megtalálható, amelyet a lemezkonténerek integrálására terveztek. Alapvető elemek a felcímkézéshez, elválasztáshoz, azonosításhoz, rendezéshez, felismeréshez, védelemhez. A tökéletes testreszabhatóság a konténerek és tárolók jobb felhasználása érdekében.

Állunk cége rendelkezésére! Nálunk a minőség magától értetődő!

Ahány raktár, ahány termék, annyiféle munkafolyamat, így az igények számos fajtájának kell megfelelni. Magas minőségű fém konténereink megfelelnek minden ide vonatkozó Európai Uniós szabványnak és a magyar szabványoknak.

Keresse kereskedelmi vezetőinket!

Kapcsolat