Ajánlatot kérek!

Lézerbiztonsági falak

Lézerbiztonsági falak

Lézerbiztonsági falak

  • Lézervédelem az összes szabványos hullámhossz ellen
  • Kétfajta „erősségben” is kapható

A mobil lézervédő falak kétféle anyagba kaphatók: fém raszteres vagy függöny anyagból készült fémkeretes védőfal. Mindkét változat két standard méretben áll rendelkezésre raktáron:

  • 1,20 m x 2,00 m (szélesség x magasság)
  • 1,80 m x 2,00 m (szélesség x magasság)

Nagyobb területek védése érdekében az összes fal könnyen kombinálható. Mindegyik fal csatlakozóelemmel van szállítva. Az összes lézervédő függöny az EN 12254 tanúsítvánnyal rendelkezik, ezért az egész Európai Unióban használható.

Ha a munkaállomást gyorsan és rugalmasan kell árnyékolni, javasoljuk mobil lézervédő falak használatát.

Rugalmas használat

A mobil lézerbiztonsági falak könnyen mozgathatók. Kerekekre vannak felszerelve, ezért nagyobb erőfeszítés nélkül egyik helyről a másikra is könnyen mozgathatók. A fal véletlenszerű elgurulásának megakadályozása érdekében az integrált kerekek egyszerűen rögzíthetők.

FLEXGUARD® függönyfalak

A PT-250 WB függőleges, stabil lézervédő fal különféle hullámhosszúságokhoz: 190 nm és 11 100 nm között. Pontos adatok a katalógusban.

EVERGUARD® fém falak

A fémből készült védőfalakat nagyobb teljesítményszintre tervezték, mint a függönyös kivitelűeket. A PT-EVG fémfalak: 190 nm és 11 100 nm közötti hullámhossz.

Az erős EVERGUARD® fekete szerkezetű felülettel rendelkezik, amely elnyeli és eloszlatja a lézersugarakat.

Mobilis lézervédelem

Ha különösen mobil lézervédelemre van szüksége, akkor javasoljuk a ServiceRight hordozható védőfüggönyt.

A három részből álló lézervédő fal függöny anyagból készül, és szállítás céljából kisméretű zsákban tárolható. Könnyen konvertálható és alkalmazható rugalmas falként a helyszínen.

Lézerbiztonsági függönyök

Lézeres biztonsági függönyökkel nagy területeket tud levédeni a lézersugarak ellen. A standard függönyök a leggyakoribb hullámhosszok ellen védenek – az 193 nm-es UV-lézerektől a 10,6 µm-es CO2-lézerekig. A lézerbiztonsági függönyök nagyon jól nedvszívó, lángálló anyagból készülnek. Nézőablak beépíthető a biztonsági függönybe. A különféle szabványos méretek mellett az ügyfelek igényei szerint tervezett függönyök is lehetségesek.

Keresse kereskedelmi vezetőinket!

Kapcsolat