M90 konzolos polcrendszer

M90 konzolos polcrendszer

Ferretto Group

Az olaszországi Ferretto Group hivatalos magyarországi képviseleteként elhivatottak vagyunk célpiacunk megismertetésében a modern logisztikai technológiák és berendezések terén.

A konzolos polcrendszer kiválóan alkalmas alaktalan tárgyak, alkatrészek tárolására. Rendkívül stabil, melynek köszönhetően különösen magas galériarendszer alakítható ki belőle. A rendszert alkalmazzák az ipar, a logisztika és a kereskedelem számos területén.

M90 konzolos polcrendszer

Az M90 csavarmentes állványrendszer különösen alkalmas nem raklapos termékek tárolására, ahol a töltés és a kiszedés műveletét manuálisan végzik. Az M90 rendszert széles körben használják alkatrészek tárolására, üzlethelyiségekben, irattárakban, könyvtárakban. A rendszer sajátossága a szóló lábprofil szerkezet, ami elősegíti a betöltés és a kiszedés műveleteit.
Az M90 elnevezés a lábprofilok közötti 90 cm-es távolságra utal, ami a polcok hosszával megegyezik. A lábak zárt csőprofilból állnak, amelyeket az ARMES gyárában kiváló minőségű acélból készítenek, hideg formázással alakítanak. Egy központi borda, pedig tovább javítja a profil tulajdonságait. Különösen magas rendszer és galéria is kialakítható az M90-es állványrendszerből. A lábakhoz “tartó bázisok” tartoznak, amiket távtartók rögzítenek. A lábakhoz polcok rögzíthetők, amelyek különböző formákban, mélységekkel és teherbírásokkal kaphatók (rekesz, döntött polc, vállfatartó, autógumi- vagy felni tároló, stb.), ennél a típusnál is elérhető a kiegészítők széles skálája (fémháló, perforált panel, szerszámtároló, üvegtábla tartó, fémlemez tároló, csúszó létra, stb.), ennek köszönhetően a piacon található egyik legsokoldalúbb rendszer az M90.

Kiegészítők: Standard polc és frontpolc,fém tároló kosár, elválasztók,döntött polc, ruhaakasztó, sík polc, kábeltartó,felni tartó, fiók, polc fém termékek tárolására, kampó, perforált panel, fémháló, szerszámtartó kampó, üvegtábla tartó, csőtároló,ékszíjtároló, címketartó.
Felületkezelés: Porfestés: lábak, alapok, távtartók, lépcső, korlát, polc, szíjtartó, elválasztók, címketartók, hátfalak. Galvanizált: lábprofilok, falbekötő, tartógerenda, lépcső
Polcok: Kék (RAL 5010), zöld (RAL 5021), sötétszürke (RAL 7016), világosszürke (RAL 7035), beige (csak polcokra és néhány kiegészítőre)
Lábprofil magasság: 9.000 mm-ig
Lábprofil szélesség: 106 mm
Láb vastagság: 1,5 mm
Lábprofilok teherbírása: 40 kN (4.000 kg)-ig
Polc hossz: 600 mm és 900 mm
Polc mélység: 300mm – 600mm
Polc teherbírás: 2,4 kN (240 kg)-ig egyenletes terhelés esetén

Keresse kereskedelmi vezetőinket!

Kapcsolat