Mobil tartókaros tároló állvány

A mobil tartókaros állványrendszer kiváló megoldás a kis forgási sebességű, közepes mennyiségű anyagok tárolására. A munkafolyosók számának minimalizálásával a tárolókapacitást jelentősen bővíteni lehet, ezáltal jobb helykihasználás valósulhat meg a raktárban.

Alkalmazás

A LAUNE MOBIL tartókaros állványrendszer tökéletes helykihasználást biztosít, hiszen a közlekedéshez csak egy munkafolyosó szükséges. Az állványt tartó motorizált alvázak mozgatásával biztosítható a hozzáférés bármely rakathoz. A rendszer lehetővé teszi több gyalogos közlekedő folyosó egyidejű megnyitását komissiózás céljából. A rendszerhez modern távirányító- és biztonsági berendezések tartoznak, melyeknek köszönhetően az összes operáció elektronikus vezérléssel irányítható.

Jellemzők

A mozgatható mobil állványrendszer függőleges vázát az állványoszlopok, a vízszintes tartóelemeket a konzolos tartókarok alkotják, a mobilitásról az aljzatba süllyesztett síneken gördülő alváz gondoskodik. A rendszert a különböző terhelési elvárásoknak megfelelően méretezve, a vevői igényekre optimalizáltan tervezzük meg, különös figyelmet fordítva arra, hogy a kezelési műveletek könnyen elvégezhetőek legyenek. A mozgatható alvázra már meglévő statikus karos állvány is ráépíthető, csökkentve ez által a beruházási költségeket.

A mobil tartókaros állványrendszer előnyei

  • A munkafolyosók számának minimalizálása
  • A tárolókapacitás jelentős bővülése
  • Az áruk elzárásának lehetősége
  • Komissiózó folyosók megnyitása
  • Minden rakat hozzáférése és elérése biztosított

Mobil tartókaros tároló állvány

Keresse kereskedelmi vezetőinket!

Kapcsolat