Tudjon meg többet az ergonómiáról!

Ajánlatot kérek!

Munkahelyi székek

Munkahelyi székek

Egy igazi testőr a mindennapos munkavégzéshez

Intelligens munkahelyi székekkel az értékteremtésért…

Az irodai munkák idejének legnagyobb részében számítógépek előtt ülünk. De ha egy összeszerelési munkafolyamatot veszünk figyelembe, sok esetben akkor is széken ülve dolgozik a munkavállaló – akár órákon keresztül.

Ha egy cég igazán a LEAN szemlélet elkötelezettjévé vált, nem hagyhatja figyelmen kívül az ergonómia szükségességének problémakörét. A kényelmetlen, a test szükségleteit nem követő munkahelyi székek használatakor a dolgozók egészségében hamar bekövetkezhetnek kisebb-nagyobb romlások, melynek következtében – hosszabb távon – a munkaadó veszteségeket könyvelhet el. A LAUNE által kínált munkahelyi székek olyan intelligens megoldások, melyek nagyban hozzájárulnak a cég értékteremtéséhez.
és az egészségért

Gerincünk egészséges tartásához az “S” vonal biztosítása szükséges. Az igazán jó minőségű, optimális munkahelyi székek arra születtek, hogy az egészséges támasztást biztosítsák! A LAUNE által forgalmazott munkahelyi székek széles kínálatot biztosítanak mindehhez.

A cégünk által kínált munkaszékek háttámlája a munkavégzéshez szükséges testtartás szerint állítható, hogy a gerinc a lehető legjobban meg legyen támasztva. Ergonomikus székeink ülőrésze, illetve magassága ugyancsak beállítható egyedi igények szerint.

Extrákkal a speciális igények kielégítéséért

Ezek a munkahelyi székek olyan pluszokat nyújtanak, melyekkel különleges mozdulatokat igénylő munkafolyamatok is kényelmessé tehetőek. Lábtámaszok, székkarfák széles választéka, magasságuk állíthatósága, illetve további tartozékok segítik a munka lehető legergonomikusabb elvégzését. A LAUNE által kínált álláskönnyítő és ipari székek a legkülönfélébb anyagok felhasználásával készülnek. Fából, textilből, rugalmas műanyagból, gumiból készülnek – kizárólag a legkiválóbb technológiával és minőségben. Mindenki megtalálhatja a maga számára legtesthezállóbb anyagot és formát!

Ha Ön szép munkakörnyezetre igényes, az egészséges, ergonomikus munkavégzés szándékával felvértezett munkahelyet szeretne teremti, nálunk jó helyen jár!

Keresse kereskedelmi vezetőinket!

Kapcsolat