Ajánlatot kérek!

Beltéri kerítésrendszer az ipar számára

Munkaterület leválasztás

Munkaterület leválasztás

Gyártócsarnokban, irodaépületben vagy raktárépületen belül szükség lehet logisztikai vagy biztonsági okokból leválasztására. Az LPK beltéri kerítésrendszere számos alkalmazási területen bevethető. Amennyiben szeretne lezárni egy olyan területet, ahová csak az arra jogosult személyek léphetnek be, a beltéri kerítésrendszer kiváló eszköz.

Szükség lehet továbbá bizonyos gépek, eszközök különleges védelmére, mivel jogtalan használatuk a berendezés működőképes állapotát vagy akár a dolgozók testi épségét – ezzel együtt a cég egzisztenciáját veszélyeztetné.

A beltéri kerítésrendszer megoldás a gyors, egyszerű, koszmentes összeszerelhetőség jegyében készült. A késztermék variációinak pedig csupán a különlegesen egyedi igények szabhatnak határt.

Felhasználási területek széles köre – beltéri kerítésrendszer

Gyárterületen, irodaépületen vagy raktárépületen belül szükség lehet logisztikai vagy biztonsági okokból területek leválasztására. A LAUNE beltéri kerítésrendszer megoldása számos alkalmazási területen vethető be.

Védelem mesterfokon

Amennyiben szeretne lezárni egy olyan területet, ahová csak az arra jogosult személyek léphetnek be, a beltéri kerítésrendszer kiváló eszköz. A LEAN szemléletű, a költséghatékonyságra gondosan ügyelő vállalatok fal építése helyett ezt a jóval egyszerűbb megoldást választják.

Mindig biztonságban

Szükség lehet továbbá bizonyos gépek, eszközök különleges védelmére, mivel beindításuk a berendezés működőképes állapotát, a dolgozók testi épségét – ezzel együtt a cég egzisztenciáját – veszélyeztetné. A beltéri kerítésrendszer megvédi az embert, a céget és a gépet is.

Áttekinthető logisztika

A beltéri kerítésrendszer használata nagy segítség a logisztikában és a raktárakban. Szükség lehet az áruk átmeneti tárolására, melynek megoldása zavart kelthet a napi munkában. Ehhez nyújt kiváló segítséget a beltéri kerítésrendszer. Az ipari kerítés elemekkel az elkerített területek nagysága, mennyisége igény szerint alakítható, változtatható.

Egyszerű és átlátható építőjáték

A beltéri kerítésrendszer megoldás – oly sok LAUNE termékhez hasonlóan – a gyors, egyszerű, koszmentes összeszerelhetőség jegyében készült. A késztermék variációinak pedig csupán az egyedi igények szabhatnak határt. A beltéri kerítésrendszer nagy előnye a kerítéses megoldás, így a térbe történő belépés nélkül tudható, milyen termékek, eszközök kerültek benne elhelyezésre. Munkaterület leválasztás – Ésszerűség, praktikum, védelem.

Komplett megoldások, azaz “minden egy kézből” – válassza a LAUNE-t!

Keresse kereskedelmi vezetőinket!

Kapcsolat