Ajánlatot kérek!

Öltözőszekrények

Öltözőszekrények

Öltözőszekrények a LAUNE-től

Korszerű, biztonságos megoldás a szociális helyiségek komfortjának javítására. Öltözőszekrény kínálatunkkal igazán rendezetté tehetőek a munkahelyi öltözőhelyiségek.

Arra törekszünk, hogy minél jobb ár-érték arányú termékekkel és szolgáltatásokkal partnereink kedvében járjunk, mind logisztikai, mind ipari területen. Kínálatunkban megtalálhatók, a gyártás és a raktározás kiegészítői.

Termékeink kiváló minőségű alapanyagokból készülnek: hidegen hengerelt acéllemezből, amelyeket vasfoszfátos felületkezelés után porfestünk. (Világosszürke RAL7038 színre). Széles termékskálánkon található szekrényeink, lemezszekrényeink, öltözőpadok és irodabútoraink minden igényt kielégítenek.

Szakértelem a gyártáskiszolgálásban: LAUNE

Vállalt küldetésünk lényege: korszerű tároló rendszerekkel segíteni partnereinket a gazdaságos üzemeltetésű raktár kialakításában. Ennek érdekében a LAUNE évtizedeken át a mai napig a legnevesebb európai gyártók választékából kínálta a professzionális berendezések csúcseszközeit partnereinek. Kiterjedt beszállítói körünk mellett az EN-ISO 9001:2009 minőségbiztosítási rendszer a garancia arra, hogy Ön a nemzetközi piac legjavát kapja itthon, egy kézből, a magyar szakértőktől.

Hazánkban az első közt ismertük fel a lean termelés-szervezési rendszer bevezetésének időszerűségét. Ennek jegyében megkönnyítettük az Ön számára a beszerzést. Tőlünk egy kézből tehet szert a rendezett raktárt, optimális helykihasználást biztosító logisztikai berendezésekre.

Öltözőszekrények és öltözőberendezések a LAUNE-től!

Valódi megoldásokat kínálunk hatékonyságnövelésre a lehető legszélesebb termékskálán. Ügyfélmenedzsereink és kereskedelmi vezetőink sokéves tapasztalata garancia a megtérülő befektetésre!

Keresse kereskedelmi vezetőinket!

Kapcsolat