Ajánlatot kérek!

Padlófestő kocsi és -festékek

Padlójelölő kocsi és festék

Padlójelölő kocsi és festék

Ampere festék a könnyen használható és tartós padlójelölésért

Gazdaságos és tartós padlójelölés beltéri és kültéri használatra, mint például parkolók, nyílt terek, ipari jelölések, biztonsági feliratok (Menekülési útvonalak, veszélyes területek, be-és kijáratok, stb), üzemcsarnokok és raktár jelölések, stb.

Tudta Ön, hogy a jelöléstechnikai eszközök dolgozói szinten, olyan rendszert alakítanak ki, amely javítja a folyamatok áttekinthetőségét?

Lean Manufacturing

A jelöléstechnikai megoldások alapja a LEAN szemlélet. Alkalmazási terület: az 5S, a Lean Manufacturing, a shinkaizen, Total Creative Management, vagy a Visual Management önálló bevezetése. A LAUNE Gyártáskiszolgálás Kft. kínálatában megtalálható minden olyan jelöléstechnikai eszköz, amelyre szükség lehet a gyártásban és a logisztikában. Arra törekszünk, hogy minél jobb ár-érték arányú termékekkel és szolgáltatásokkal partnereink kedvében járjunk, mind logisztikai, mind ipari területen.

Közlekedési utak és rakodási helyek jelölése

A termelés és raktározás vele járója a különböző anyagok, nyersanyagok, félkész- és késztermékek mozgatása, raktározása.

Az anyagáramlási folyamatok jelölése különböző táblákkal, padló feliratokkal és jelölésekkel történhet, fontos, hogy a jelölés mindig egyértelmű legyen mindenki számára, akit érint. Ezek a jelölések magukban foglalják az útvonal kijelölését is, melyre tökéletesen alkalmas a padlójelölő kocsi és festék is. Az anyagáramlási folyamatok anyagmozgató eszközök, berendezések segítségével valósulhatnak meg. Ezek az anyagmozgató eszközök lehetnek akár kézi vagy gépi berendezések is.

Keresse kereskedelmi vezetőinket!

Kapcsolat