Push Back görgős raklapos tároló

A Push Back görgős raklapállvány a legjobb helykihasználás mellett teljesíti a LIFO elv szerinti tárolást, melynek nagy előnye a maximális helykihasználás. A már meglévő tárolási rendszerekbe utólag is beépíthető.

Alkalmazás

A LAUNE Push Back görgős raklapállvány a gravitációs állványnak egy egyszerűsített változata amit elsősorban LI-FO rendszerben működtetett raktáraknál alkalmaznak. A rakatok elhelyezése egyszerű, a már rendszerben elhelyezett raklapot megtoljuk az elhelyezni kívánt raklappal, így a görgőknek köszönhetően a rakatok a helyükre kerülnek. Nagy előnye a maximális helykihasználás, mivel a be- és a kitárolás ugyanazon az oldalon történik. A bejárható rendszerrel szemben továbbá nagy előnye, hogy itt a targoncának nem kell behajtania a folyosókba.

Jellemzők

A Push Back rendszerű görgőpályás állványrendszerek vázát egymás mögé rendezett raklapos állványsorok alkotják, melyek vízszintes tartógerendáira kerülnek beépítésre a görgősorok 4%-os lejtéssel. A rendszert a különböző terhelési elvárásoknak megfelelően méretezve, a vevői igényekre optimalizáltan tervezzük meg, különös figyelmet fordítva arra, hogy a kezelési műveletek könnyen elvégezhetőek legyenek.

Push Back görgős raklapos tároló előnyei

  • A LI-FO elv maradéktalan érvényesülése
  • Folyamatos tartalékképzési lehetőség
  • Optimális raktárterület kihasználás
  • Munkafolyamatok felgyorsulása
  • A már meglévő rendszerekbe utólag is beépíthető

Push Back görgős

Keresse kereskedelmi vezetőinket!

Kapcsolat