Ajánlatot kérek!

PVC szalagfüggöny

PVC szalagfüggöny

PVC szalagfüggönyökkel könnyedén megoldhatja a térelválasztást egyterű raktárakban, csarnokokban.

Csökkentse a fűtési költségeket! – Ha csak a csarnok meghatározott részeit kell fűtenie, PVC szalagfüggönyeink segítségével jelentősen csökkentheti fűtési költségeit. A PVC szalag kiváló termofüggöny.

Tegye a zajt minimálissá! – Ha hangosabbak műszaki gépei a kelleténél, érdemes szalagfüggönyökkel lekerítenie azokat. Kiváló hangszigetelésük miatt, minimálisra csökkentik a zajt.

Védje meg a csarnok tisztább területeit! – Ha csarnokában szükség van a porosabb és a tisztább terek elkülönítésére, könnyedén megoldhatja ezt PVC szalagfüggönnyel.

Csökkentse a huzatot! – A huzat sok szempontból árthat a termelésének. Azon túl, hogy bizonyos gyártási folyamatokat megnehezít, a dolgozóinak egészségét is veszélyezteti.

PVC szalagfüggöny előnyei

  • Az üzemrészek egyszerű, rugalmas szétválasztását biztosítja
  • Hideg és meleg tereket elszigeteli
  • Párás helyiségeket leválasztja
  • Tiszta és szennyes övezetet elkülöníti
  • A technológiai folyamatok hatékony szétválasztását teszi lehetővé a PVC szalagfüggöny
  • A termofüggöny hőszigetel, segít az energiamegtakarításban.
  • Védelmet nyújt zaj, huzat és por ellen

A PVC szalagfüggönyökkel csökkenti a fűtési költségeit, a munka által keletkezett zajokat. Megvédi csarnokát a portól és huzattól. A térelválasztás egyik legpraktikusabb megoldása, számtalan felhasználási móddal: ipari szalagkapu, hőfüggöny, termofüggöny.

Hegesztőfüggöny

A különböző hegesztési eljárásoknál képződő sugárzások károsak az emberi szemre. Ezt a fontos érzékszervet legfőképpen az ultraibolya, a kék és az infravörös fény károsítja. Egy jó minőségű hegesztőfüggöny illetve hegesztőponyva megfelelő védelmet nyújt a munkásoknak.

Az optimális védelem megvalósításához nem elég csak a hegesztő védelmét megoldani, hanem a környezetben dolgozókat is védeni kell. A hegesztőfüggöny hatékonyan védi a közelben dolgozókat.

Komplett megoldások, azaz “minden egy kézből” – válassza a LAUNE-t!

Valódi megoldásokat kínálunk hatékonyságnövelésre a lehető legszélesebb termékskálán. Ügyfélmenedzsereink és kereskedelmi vezetőink sokéves tapasztalata garancia a megtérülő befektetésre!

Keresse kereskedelmi vezetőinket!

Kapcsolat