Ajánlatot kérek!

Rakodó rámpa

Mobil rakodó rámpa

A RAMPLO mobil rakodó rámpa – egy speciális berendezés, amely lehetővé teszi a targonca számára a tehergépkocsik és vasúti kocsik berakodását és kirakodását, behajtva a szerelvénybe. A mobil rakodó rámpa úgy működik, mint egy mobil híd, aminek a magasságát lehet állítani. A hidraulikus rendszernek köszönhetően, a rámpák összeköttetést biztosítanak a földszint és a teherautó teste / a kocsi padlója között.

A RAMPLO a mobil platformok számos modelljét gyártja. Ezért ügyfelünk könnyedén megtalálhatja azt a típust, amely teljes mértékben megfelel elvárásainak. Sőt, a RAMPLO el tudja készíteni a mobil rámpákat az ügyfél vázlatainak és kívánságainak megfelelően is, bármilyen pótlólagos opcióval egészítve ki a berendezését.

Egyszerűen lépjen kapcsolatba velünk, a konzultáció után megkapja ajánlatunkat, majd hamarosan a rámpát is, amely minden várakozását felül fogja múlni.

Hogyan működik a RAMPLO mobil rakodó rámpa

A mobil rámpa könnyen mozgatható a raktár területén és a helyiségen kívül is egy pár kerék segítségével. Munkájának előkészítéséhez csak egy emberre (targoncavezetőre) van szükség, aki a hidraulika segítségével beállítja a rámpa magasságát a berendezés összekapcsolásához a teherautóval. Ezt követően egy  kar megnyomásával csökkenti a nyomást a rámpa hidraulikus rendszerében – szorosan illeszkedik a test szélére. A láncok és rögzítőfékek (a rámpával készletben kerülnek kiszállításra) segítségével a rámpa rögzítődik a teherautóhoz.

Mindez nem több, mint 5 percet vesz igénybe. A rámpa használatra kész, és a targonca közvetlenül a teherautóba hajthat fel rajta.

Rakodó rámpa jellemzői

  • Teherbírás: 6 – 12 tonna
  • Teljes hosszúság: 9 – 13 méter
  • Teljes szélesség: 1600 – 2000 mm
  • Magassági szint: minimális 900 mm, maximális 1650 mm

Különböző modellek esetén eltérő lehet. További információ a katalógusban.

Keresse kereskedelmi vezetőinket!

Kapcsolat