Soldex és salgó polcrendszerek

Salgó polc

Soldex polc

Laune raktártechnika: az állványos tárolástól a salgó polc előnyökig

Klasszikus megoldást nyújt a raktározási és logisztikai problémák megoldására a salgó polc. Ha kicsi a raktára, vagy a sok áru miatt nem tartható a raktári rend, a tárolóhelyet megnövelheti anélkül is, hogy a raktárat bővítené. Hiszen a legtöbb cégnél a káosz nem gondatlanságból alakul ki, hanem a rossz helykihasználás miatt. Ön azonban szabad tárolókapacitást és a tárolt rakatokhoz való gyors hozzáférést nyerhet a Laune segítségével, mert a salgó polc által optimálisan kihasználja a rendelkezésére álló helyet.

Hogyan segíthet a zsúfolt raktáron a salgó polc?

Ki ne ismerné a problémát: kicsi a raktár, sok az áru. Ezért nem tudja tartani a kijelölt raktározási elvet, és máris oda a rend. Persze a raktári fejetlenség a munkatempóra is kihat. Rosszul hozzáférhető áru esetén nő a kereséssel töltött idő és az elpazarolt munkaerő.

De ennél nagyobb baja sose legyen! Mi testre szabott megoldást tudunk biztosítani Önnek. Válaszunk a logisztika és a raktártechnika régi problémájára a salgó polc, illetve az állványos tárolás nyújtotta megoldásokon alapul. Kulcsa a kihasználatlan belmagasság, ami által lehetővé válik a raktár „bővítése” úgy is, hogy a raktár területe változatlan marad.

A Laune tárolóállványok, polcrendszerek, köztük a klasszikus salgó polc korszerű típusai többet is nyújtanak, mint nagyobb tárolási kapacitást raktárnövelés nélkül. Mivel ezután minden rakathoz villámgyors lehet a hozzáférés, és gyorsabb a be- és kitárolás, cége nagyobb figyelmet szentelhet a profiljának megfelelő működésre és a profithozó tevékenységére. A termékek szakszerű, biztonságos tárolásának köszönhetően minimálisra csökkenthetőek a rongálódási károk, nem sérül az áru.

Egyszóval: gazdaságos üzemeltetésű raktárat alakíthat ki a Laune segítségével.

Laune-előnyök a gyártáskiszolgálásban

Mintegy fél évszázados hagyományokkal rendelkező magyar cégként évtizedek óta a vezető európai gyártók termékeihez nyújtunk hozzáférést partnereink számára. Saját kivitelező csapatunkkal és szakértőinkkel a nemzetközi szinten legkorszerűbb raktártechnikát kínáljuk Önnek. Tesszük ezt úgy, hogy partnerünk számára az egyénileg optimális tervet kivitelezzük, amit a díjmentes helyszíni felmérés, tervezés és ajánlatkészítés előzi meg.

Ilyen esetben teljes projektkezelést vállalunk az üres raktár állapotától az optimálisan berendezett és kihasználható tárolóhelyiségig, ami támogatni tudja a vállalata hosszú távú logisztikai és értékesítési céljait. Erre nem csupán a gyártáskiszolgálás terén szerzett tapasztalatunk, hanem EN-ISO 9001:2009 minőségbiztosítási rendszerünk is garancia. Persze az egyedi termékek tervezése és gyártása mellett széles termékkínálatunk lehetővé teszi igényeinek csaknem azonnali, raktárkészletről való kiszolgálását is.

Raktártechnikai megoldásaink extra erősségei:

  • ergonómiai előny vállalata számára: a különböző szerkezeti felépítésben és összeállításban használható tárolóegységek mindenben alkalmazkodni tudnak az éppen aktuális gyártási folyamatokhoz, és lehetővé teszik az operátorok ergonomikus munkavégzését
  • kontroll és átláthatóság egy szempillantásra: a készletszintek, a leltár és az áruk mennyisége a rendezett raktártechnikának köszönhetően könnyen ellenőrizhető, átlátható mindenki számára
  • kevesebb hiba és plusz gyorsaság a munkafolyamatban: automata tárolórendszereink lehetőséget adnak arra, hogy a munkaállomások mellett, rendezetten tárolja a dolgozói által használt anyagokat
  • maradéktalan helykihasználás az utolsó tenyérnyi területig: raktártechnikai eszközeink segítségével végre minden rendelkezésre álló helyet kihasználhat a vállalatában

Automata tárolórendszer, tárolóállvány és salgó polc a Launétól

Optimalizálni szeretné logisztikai folyamatait? Maximálisan ki akarja használni raktárát?

Nincs más dolga, mint kitölteni ajánlatkérő űrlapunkat a linken, és hamarosan Önnél lehet a vállalata rendjét támogató, gyors munkavégzését elősegítő tárolóállvány, polcrendszer vagy salgó polc!

Keresse kereskedelmi vezetőinket!

Kapcsolat