Ajánlatot kérek!

Tárolódobozok és konténerek

Tárolódobozok

Tárolás, ahol az innováció, a megoldások nagy tárháza és a csúcsminőség ötvöződik.

Tárolódobozok – dinamizmusra születtek

Egy LEAN szemlélettel átitatott raktár jellemzője a szervezettség, az akadálymentes munkafolyam áramlás. A feladatok felesleges mozdulatoktól mentes elvégzésére való törekvés elengedhetetlen a LEAN sikeres adaptációjához. Ahol minden felesleges mozzanatot kiküszöbölnek, ott érvényesül igazán az alapanyagok, a félkész és késztermékek, illetve az alkatrészek dinamikus mozgása. Ebben vannak az átláthatóságra törekvő logisztika nagy segítségére az AUER tároló dobozok.

Fejlesztés és innováció

Az AUER tároló dobozok minden darabja a legnagyobb precizitással került megtervezésre. A raktári munkafolyamatok optimalizálása elsőrendű szempontja a gyártónak. Minden felhasználási területhez megkeresik a legoptimálisabb megoldást, hogy biztosítsák a kiváló minőséget az összes munkafolyamat számára. A változatosság és sokszínűség elvárásainak megfelelve.

Ahány raktár, ahány termék, annyiféle munkafolyamat, így az igények számos fajtájának kell megfelelni. Az AUER Tároló dobozok esetében nem kérdés, hogy minden szükséglet kielégítésre kerüljön. A standard szürke szín mellett akár színes AUER Tároló dobozok a könnyű termék megkülönböztetésért, biztonság, zárhatóság, egymásba építhetőség vagy éppen kerekek a gyors mozgatáshoz?

Állunk cége rendelkezésére! Nálunk a minőség magától értetődő!

Minden AUER Tároló doboz tervezésénél és gyártásánál elsőrendű szempont a strapabírás. A felhasznált alapanyagok és a modern technológia kiváló alapot szolgáltatnak ennek megvalósításához. Az AUER Tároló dobozok kizárólag új alapanyagokat felhasználásával készülnek, így cége számára megoldást jelentenek hosszú távon. Nem beszélve a kiváló ár/érték arány követelményéről, melynek az AUER Tároló dobozok maximálisan megfelelnek. Ahol a LAUNE, ott az átláthatóság és a dinamizmus utat tör magának! Tartson velünk!

Átláthatóság, ellenőrizhetőség, biztonság

Variálhatóság a termékek egyedi szükséglete szerint Az igazán hasznos tárolódoboz rendszerek tökéletesen idomulnak a tárolásra szánt termékek alakjához és méretéhez, ezáltal praktikus helykihasználást biztosítanak a raktárban.

Másrészt a tárolt anyagok, eszközök, termékek az átláthatóság és az ellenőrizhetőség jegyében, az aktuális igények szerint raktározhatóak a sokoldalú tárolódoboz rendszerben. Így a raktárban tárolt áruk – esetlegesen veszélyes anyagok – mindenki számára értelmezhető, így biztonságos szisztéma szerint történő elhelyezése garantálható.

Minőség és könnyű mozgathatóság

A tárolódoboz kizárólag a legkiválóbb minőségű, strapabíró anyagból készülhet. A gazdaságosság, költséghatékonyság szempontjait figyelembe véve, hosszú távon csak az igazán kimagasló minőséget szabad elfogadhatónak tartani.

Fontos a mozgatás lehetőségének, szükségességének aspektusaiból is nézni a választott tárolódoboz rendszert. A könnyű műanyag mozgatása nem igényel nagy energia befektetést, így az anyag vagy áru áthelyezése a veszteségek elkerülését eredményezi.

Tárolódobozok intelligenciával felvértezve – praktikum, értékteremtés, LAUNE!

Keresse kereskedelmi vezetőinket!

Kapcsolat