Ajánlatot kérek!

Tárolódobozok és ládák

Tárolódobozok és ládák

Tárolódobozok és ládák – dinamizmusra születtek

Egy LEAN szemlélettel átitatott raktár jellemzője a szervezettség, az akadálymentes munkafolyam áramlás. A feladatok felesleges mozdulatoktól mentes elvégzésére való törekvés elengedhetetlen a LEAN sikeres adaptációjához. Ahol minden felesleges mozzanatot kiküszöbölnek, ott érvényesül igazán az alapanyagok, a félkész és késztermékek, illetve az alkatrészek dinamikus mozgása. Ebben vannak az átláthatóságra törekvő logisztika nagy segítségére az AUER tárolódobozok és ládák.

Tárolás, ahol az innováció, a megoldások nagy tárháza és a csúcsminőség ötvöződik.

Fejlesztés és innováció

Az AUER tárolódobozok és ládák minden darabja a legnagyobb precizitással került megtervezésre. A raktári munkafolyamatok optimalizálása elsőrendű szempontja a gyártónak. Minden felhasználási területhez megkeresik a legoptimálisabb megoldást, hogy biztosítsák a kiváló minőséget az összes munkafolyamat számára. A változatosság és sokszínűség elvárásainak megfelelve.

Ahány raktár, ahány termék, annyiféle munkafolyamat, így az igények számos fajtájának kell megfelelni. Az AUER Tárolódobozok és ládák esetében nem kérdés, hogy minden szükséglet kielégítésre kerüljön. A standard szürke szín mellett akár színes AUER Tárolódobozok a könnyű termék megkülönböztetésért, biztonság, zárhatóság, egymásba építhetőség vagy éppen kerekek a gyors mozgatáshoz?

Állunk cége rendelkezésére! Nálunk a minőség magától értetődő!

Minden AUER Tárolódoboz tervezésénél és gyártásánál elsőrendű szempont a strapabírás. A felhasznált alapanyagok és a modern technológia kiváló alapot szolgáltatnak ennek megvalósításához. Az AUER Tárolódobozok kizárólag új alapanyagokat felhasználásával készülnek, így cége számára megoldást jelentenek hosszú távon. Nem beszélve a kiváló ár/érték arány követelményéről, melynek az AUER Tárolódobozok és ládák maximálisan megfelelnek. Ahol a LAUNE, ott az átláthatóság és a dinamizmus utat tör magának! Tartson velünk!

Átláthatóság, ellenőrizhetőség, biztonság

Variálhatóság a termékek egyedi szükséglete szerint Az igazán hasznos tárolódoboz rendszerek tökéletesen idomulnak a tárolásra szánt termékek alakjához és méretéhez, ezáltal praktikus helykihasználást biztosítanak a raktárban.

Másrészt a tárolt anyagok, eszközök, termékek az átláthatóság és az ellenőrizhetőség jegyében, az aktuális igények szerint raktározhatóak a sokoldalú tárolódoboz rendszerben. Így a raktárban tárolt áruk – esetlegesen veszélyes anyagok – mindenki számára értelmezhető, így biztonságos szisztéma szerint történő elhelyezése garantálható.

Minőség és könnyű mozgathatóság

A tárolódoboz kizárólag a legkiválóbb minőségű, strapabíró anyagból készülhet. A gazdaságosság, költséghatékonyság szempontjait figyelembe véve, hosszú távon csak az igazán kimagasló minőséget szabad elfogadhatónak tartani.

Fontos a mozgatás lehetőségének, szükségességének aspektusaiból is nézni a választott tárolódoboz rendszert. A könnyű műanyag mozgatása nem igényel nagy energia befektetést, így az anyag vagy áru áthelyezése a veszteségek elkerülését eredményezi.

Tároló dobozok intelligenciával felvértezve – praktikum, értékteremtés, LAUNE!

Keresse kereskedelmi vezetőinket!

Kapcsolat