Tartókaros állványrendszer

Tartókaros állványrendszer

Tartókaros állványrendszer

Ferretto Group

Az olaszországi Ferretto Group hivatalos magyarországi képviseleteként elhivatottak vagyunk célpiacunk megismertetésében a modern logisztikai technológiák és berendezések terén.

A tartókaros állványrendszer a legmegfelelőbb megoldás nagy súlyú és térfogatú anyagok tárolására, mint például lemezek, csövek, zártszelvények, falemezek. Kiváló szálanyagtároló és konzolos állvány. A karosállvány különböző kiegészítőkkel alkalmassá válik önhordó állványrendszerek megvalósítására. A karosállvány polcmagassága egyszerűen megváltoztatható.

A tartókaros állványrendszer alkalmazása

A tartókaros állványrendszer a legmegfelelőbb megoldás nagy súlyú és térfogatú anyagok tárolására, mint például lemezek, csövek, zártszelvények, falemezek. Gyorsan és egyszerűen összeszerelhető önhordó állványrendszer, szálanyagtároló. Bel- és kültéri alkalmazása is egyaránt lehetséges.

Jellemzők

A karosállvány különböző kiegészítőkkel alkalmassá válik önhordó állványrendszerek megvalósítására, kültéri alkalmazásra, különböző méretű és súlyú tekercsek tárolására. Kiváló szálanyagtároló és konzolos állvány.

  • Könnyű és gyors összeszerelés
  • A polcmagassága egyszerűen megváltoztatható

Laune-előnyök a gyártáskiszolgálásban

Mintegy fél évszázados hagyományokkal rendelkező magyar cégként évtizedek óta a vezető európai gyártók termékeihez nyújtunk hozzáférést partnereink számára. Saját kivitelező csapatunkkal és szakértőinkkel a nemzetközi szinten legkorszerűbb raktártechnikát kínáljuk Önnek. Tesszük ezt úgy, hogy partnerünk számára az egyénileg optimális tervet kivitelezzük, amit a díjmentes helyszíni felmérés, tervezés és ajánlatkészítés előzi meg.
Ilyen esetben teljes projektkezelést vállalunk az üres raktár állapotától az optimálisan berendezett és kihasználható tárolóhelyiségig, ami támogatni tudja a vállalata hosszú távú logisztikai és értékesítési céljait. Erre nem csupán a gyártáskiszolgálás terén szerzett tapasztalatunk, hanem EN-ISO 9001:2009 minőségbiztosítási rendszerünk is garancia. Persze az egyedi termékek tervezése és gyártása mellett széles termékkínálatunk lehetővé teszi igényeinek csaknem azonnali, raktárkészletről való kiszolgálását is.

Keresse kereskedelmi vezetőinket!

Kapcsolat