Laune > Termékeink > Vertimag EF automata tárolórendszer

Vertimag EF automata tárolórendszer

 • A Vertimag EF automata tárolórendszer, mely két tárolóegységből (fémtálcákat tartalmaznak), és egy nagy teljesítményű emelőből áll, amely felveszi a kért tálcákat a helyükről, és azokat a gyűjtőrekeszre helyezi.
  A tálcák különleges elrendezése ideális megoldás bármilyen formájú, súlyú és méretű anyag kezelésére.A modularitás, a rugalmasság, a kapacitás és a működési sebesség jellemzőinek maximalizálására tervezték, a Vertimag EF automatizált függőleges tárolórendszert, amely lehetővé teszi a függőleges tér intenzív használatát dinamikus szedési módszereit.A Vertimag EF értékes és fontos eszköze a különböző tárolási igényeknek, a raktárkezelési ágazat egyik leginnovatívabb és legfejlettebb megoldásának.Fő előnyei:

  • Helyoptimalizálás: a tároláshoz használt helyet úgy optimalizálják, hogy a lehető legtöbbet hozza ki a rendelkezésre álló magasságból így csökkenti az alapterületet.

   

  • Időmegtakarítás és hibacsökkentés: a munkát úgy optimalizálják, hogy az anyagokat közvetlenül a munkaállomásokon tartják, és egy dedikált kezelőszoftvert használnak, amely az üzemeltetőt az anyagszedés és tárolás során irányítja.

   

  • A tárolt anyagok ellenőrzése: az anyagok be- és kiáramlásának ellenőrzése és a tranzakciók nyomon követése biztosítja, a leltár, az áruk és a készletszintek pontos kezelését.

   

  • Külső burkolat: pl. Por és más szennyező anyagok elleni védelem, a festett fémlemez burkolatok használatával, a tisztaság biztosítása érdekében. Ezen kívül a tárolt anyagokat védik a jogosulatlan hozzáféréstől.
   .

   

  • Kiváló ergonómia: a kezelők különböző konfigurációkban használhatják a szedőállomásokat, saját igényeiknek megfelelően. Az áruk biztonságos kezelését az áruk automatizált szállítása biztosítja közvetlenül az üzemeltető felé.

Keresse kereskedelmi vezetőinket!

Kapcsolat