Vertimag EF automata tárolórendszer

Vertimag EF Automata tárolórendszer

A Vertimag EF automata tárolórendszer, mely két tárolóegységből (fémtálcákat tartalmaz), és egy nagy teljesítményű emelőből áll, amely felveszi a kért tálcákat a helyükről, és azokat a gyűjtőrekeszre helyezi.

A tálcák különleges elrendezése ideális megoldás bármilyen formájú, súlyú és méretű anyag kezelésére. A modularitás, a rugalmasság, a kapacitás és a működési sebesség maximalizálására tervezték, a Vertimag EF automatizált függőleges tárolórendszert, amely lehetővé teszi a függőleges tér optimális használatát és a dinamikus szedési módszereket. A Vertimag EF értékes és fontos eszköze a különböző tárolási igényeknek, a raktár kezelési ágazat egyik leginnovatívabb és legfejlettebb megoldásának.

A Vertimag EF előnyei

Helyoptimalizálás

A tároláshoz használt helyet úgy optimalizálja, hogy a lehető legtöbbet hozza ki a rendelkezésre álló magasságból így csökkenti az alapterületet.

Időmegtakarítás és hibacsökkentés

A munkát úgy optimalizálják, hogy az anyagokat közvetlenül a munkaállomásokon tartják, és egy dedikált kezelőszoftvert használnak, amely az üzemeltetőt az anyagszedés és tárolás során irányítja.

A tárolt anyagok ellenőrzése

Az anyagok be- és kiáramlásának ellenőrzése és a tranzakciók nyomon követése biztosítja, a leltár, az áruk és a készletszintek pontos kezelését.

Külső burkolat

Por és más szennyező anyagok elleni védelem, a festett fémlemez burkolatok használatával, a tisztaság biztosítása érdekében. Ezen kívül a tárolt anyagokat védik a jogosulatlan hozzáféréstől.

Kiváló ergonómia

A kezelők különböző konfigurációkban használhatják a szedőállomásokat, saját igényeiknek megfelelően. Az áruk biztonságos kezelését az áruk automatizált szállítása biztosítja közvetlenül az üzemeltető felé.

Keresse kereskedelmi vezetőinket!

Kapcsolat