LAUNE Hungary Kft. - A gyárak berendezője
Valódi megoldások
a legszélesebb termékskálán!
Ingyenes tanácsadás
és helyszíni felmérés!
AJÁNLATKÉRÉS
Szakmai cikkek > LAUNE-féle polcrendszer

Miért előnyös vállalata számára a LAUNE-féle polcrendszer?

Mivel a raktár alapterületének növelése költséges és időigényes, a hatékony polcrendszer kiépítése pénzt és időt egyaránt megtakaríthat vállalata számára. Közvetett előnyei miatt egy ilyen megoldás akár tárolás optimalizálásán messze túlmenően többféle hasznot hozhat cégének.

Hatékony polcrendszer az eredményes működésért

Kapcsolható polcrendszer galériás kialakításban

Szinte bármilyen szakterületről is legyen szó, a vállalkozás sikere nagyrészt azon múlik, hogy mennyire gyorsan és jól képes eleget tenni az ügyfelek elvárásainak. Ehhez pedig az kell, hogy „minden kéznél legyen”. Ez az összefüggés az elegendő tárhely és a gördülékeny vállalati működés között. De ha a tárhely növelését kisebb befektetéssel szeretné megoldani, mint amit a raktár alapterületének bővítése vonna magával, akkor a LAUNE-féle polcrendszer a megoldás.

A lean (vagyis „karcsú”, takarékos) gyártási technológiák és vállalatvezetés jegyében azonban tárolórendszereink nem csupán a maximális helykihasználást teszik lehetővé, hanem az alkalmazottak termelékenységét, hatékonyságát is igazolhatóan növelik. Mert akár a késztermékek, az áru visszakereséséről, akár a dolgozók anyagigényeinek biztosításáról van szó, minden könnyebben és gyorsabban megoldható a LAUNE-féle, stabil és átlátható polcrendszer segítségével.

„A zseni uralkodik a káoszon”?

Aligha. Szerintünk csak a jól szervezett cég lehet hatékony cég, és a tárolórendszer a hatékonyságnövelés eszköze. Sőt, ha rendezett a raktár, és a helykihasználás optimális, az hozzájárul a munkahelyi balesetek elkerüléséhez is. Nincs több csetlés-botlás, se fennakadás a szanaszét heverő tárgyak miatt az egyszerű és biztonságos megoldást nyújtó tárolórendszer jóvoltából.

Bosszankodott valaha azon, hogy nem csupán a hőtanban és az informatikában, hanem a raktározási rendszerek területén is minduntalan győzni látszik az entrópia? Más szóval: a rendszer rendezetlenségi foka mintegy „önmagától” növekszik. Ha már megkísértette ez a keserű gondolat, akkor Önnek kényelmi szempontból is javasolható a függőleges tárolás. Ennek köszönhetően egy csapásra átlátható, visszakereshető és szükség szerint azonnal leemelhető minden.

Végső soron persze a vállalata profitjának tehet jót azzal, ha függőleges tárolórendszerben gondolkodik. Ezzel értékes raktári területet szabadít fel, vagyis a tárolókapacitását növeli.

Ha minimális befektetéssel szeretné tárolókapacitását növelni, akkor kérjen tőlünk közvetlen ajánlatot a vállalata számára testreszabott polcrendszer kialakítására!

A szerzőről

Valódi megoldásokat kínálunk hatékonyságnövelésre a lehető legszélesebb termékskálán. Munkatársaink sokéves tapasztalata garancia a megtérülő befektetésre!

Szóljon hozzá

Egy helyen a legjobb gyakorlatok, tippek és meglátások, amelyekkel a logisztikai szakemberek nap mint nap szembesülnek. Tudjon meg mindent, amit a raktárkezelésről és a hozzá szorosan kapcsolódó megoldásokról tudni kell.

Még több szakmai cikkért iratkozzon fel!

    Adatkezelési tájékoztató

    Legújabb szakmai cikkeink