Laune > Termékeink

SZOLGÁLTATÁSAINK

Elhivatottak vagyunk célpiacunk megismertetésében a modern logisztikai technológiák és berendezések terén. Ennek érdekében felmérjük az ügyfeleink igényeit, azonosulunk problémáikkal. Törekszünk arra, hogy tudatos tervezés eredményeként költségoptimalizálást érjünk el partnereinknél. Testre szabott tervet készítünk, és azt kivitelezzük. Társaságunk a vevői elvárásokat szem előtt tartva, igyekszik megfelelni a legjobb ár/érték arány elvének. Kiváló minőségű termékeket kínál, és kifogástalan szolgáltatást nyújt. Az ellátási lánc szereplőinek kiszolgálása a megfelelő fizikai eszközökkel eredményezi azt a hasznot, amit a Laune szakértelme nyújt partnereinek. Elkötelezettek vagyunk abban a tekintetben, hogy ügyfeleink, munkatársaink, beszállítóink és a tulajdonosok érdekei egyidejűleg, teljes mértékben érvényesüljenek. Vállaltunk alapértékei kompetencia az optimalizálásban, megbízhatóság az elvárások teljesítésében, hitelesség az ígéretek és tettek összhangjában, rugalmasság az együttműködésben. Munkatársainkkal szemben elvárjuk, hogy a fenti értékrendet képviseljék. Legyenek elhivatottak az új technológiák megismerésében, elsajátításában, annak adaptálásában. Szakértelem a gyártáskiszolgálásban.

  • Termékcsoportjaink

  • Termékeinkkel olyan komplex megoldásokat kínálunk Önnek, melyekkel hatékonyabbá válnak termelési- és raktározási folyamatai. Ügyfélmenedzsereink és kereskedelmi vezetőink sokéves tapasztalata garancia a sikerre!

Raktártechnika

Raktártechnika

  • Statikus, dinamikus és automata tárolórendszerek az ügyfél igényeire szabva

Munkaállomás

Munkaállomások

  • Csővázas és alumínium profilvázas munkaállomások kialakítása, munkahelyi székek és álláskönnyítő szőnyegek a hatékonyabb munkavégzésért

Válaszfal leválasztás

Válaszfalrendszerek

  • Beltéri kerítésrendszerek az üzemi területek leválasztására, veszélyes anyagok elzárására

Tárolástechnika

Tárolástechnika

  • Tárolástechnikai eszközök, dobozok és konténerek, melyek egy üzemi területen vagy raktárban rendezetté és könnyen kezelhetővé teszik a termékeket.

Anyagmozgatás

Anyagmozgatás

  • A termelésben lévő folyamatok optimalizáslására és hatékonyságnövelésre tervezett anyagmozgatási eszközök

Jelöléstechnika

Jelöléstechnika

  • Padlójelölésre a legtöbb munkaterületen szükség lehet, leggyakrabban például gyárakban, üzemekben, műhelyekben vagy logisztikai központokban.

Keresse kereskedelmi vezetőinket!

Kapcsolat