LAUNE Hungary Kft. - A gyárak berendezője
Valódi megoldások
a legszélesebb termékskálán!
Ingyenes tanácsadás
és helyszíni felmérés!
AJÁNLATKÉRÉS

Munkaállomások

Ergonómiával a jobb teljesítményért!

Csővázas és aluprofil rendszerek

Az aluprofil és csővázas rendszerek – munkaállomások nagy előnye az elemek sokféle variálhatósága.

A felhasználásukkal történő munkaállomás változatok számának csupán az egyedi igények szabhatnak határt. Az aluprofil munkaállomások mellett a kisebb teherbírással rendelkező csővázas munkaállomások is hasonló előnnyel rendelkeznek. A tervezők igazán nagyszámú lehetséges variációban gondolkozhatnak, ahol a rugalmasság nem kérdés, a kreativitás pedig elengedhetetlen. Mindemellett az aluprofil és csővázas munkaállomások tervezése és összeszerelése gyors és egyszerű folyamat.

Kompatibilitás – bárhová becsatlakozunk!

Az általunk forgalmazott aluprofil munkaállomások nagy előnye, hogy könnyedén összeilleszthető bármely más rendszerrel, így a már meglévő szerkezetekhez is könnyedén hozzákapcsolódik. A csővázas munkaállomások esetében pedig elmondhatjuk, hogy bármikor igény szerint bővíthető, pillanatok alatt az új igényeknek megfelelően átalakítható rendszer van a kezünkben.

Csővázas rendszerek alkalmazása

A csővázas munkaállomások alkalmazása a szükségtelen mozgatás által okozott veszteség kiküszöbölését szolgálja. A komponenseket és tartozékokat közvetlenül a dolgozók közelébe rendszerezik, így a munkaállomás optimalizálja a műveleteket és mozgásokat. Ezáltal a dolgozók szabadon összpontosíthatnak az érték megteremtésére. Alkalmazható az ergonómia gyors javításához és az egységes megjelenéshez.

Aluprofil a költséghatékonyság jegyében

Az alumínium profilvázas munkaállomások felhasználási területe – mondhatni – végtelen, hiszen bármely iparág, bármely területén alkalmazható: gépek vázainak gyártásánál, védőburkolatok, munkaállomások, megrendelés és csomagolás előkészítő kocsik, futószalagok és lineáris egységek és egyedi eszközök kialakításánál. Mindemellett az aluprofil munkaállomás elemeinek jellemzője a kiváló ár/érték arány. Komplex rendszerek kialakítására nyújt lehetőséget, hogy a munkafolyamatok a lehető leggazdaságosabb módon működjenek.

Csővázas rendszer elem
Alumínium profilváz elem

Tudta Ön, hogy ergonomikus munkaállomások kialakítása esetén akár 30%-kal is növelhető a dolgozók teljesítménye?

Támla nélküli munkaszék

Munkahelyi székek

Az irodai munkák idejének legnagyobb részében számítógépek előtt ülünk. De ha egy összeszerelési munkafolyamatot veszünk figyelembe, sok esetben akkor is széken ülve dolgozik a munkavállaló – akár órákon keresztül.

Gerincünk egészséges tartásához az “S” vonal biztosítása szükséges. Az igazán jó minőségű, optimális munkahelyi székek arra születtek, hogy az egészséges támasztást biztosítsák!

A kényelmetlen, a test szükségleteit nem követő munkahelyi székek használatakor a dolgozók egészségében hamar bekövetkezhetnek kisebb-nagyobb romlások, melynek következtében – hosszabb távon – a munkaadó veszteségeket könyvelhet el. Az általunk kínált munkahelyi székek olyan megoldások, melyek nagyban hozzájárulnak a cég értékteremtéséhez és a munkavállalók egészségéért.

Extrák a speciális igényeknek

Ezek a munkahelyi székek olyan pluszokat nyújtanak, melyekkel különleges mozdulatokat igénylő munkafolyamatok is kényelmessé tehetőek. Lábtámaszok, székkarfák széles választéka, magasságuk állíthatósága, illetve további tartozékok segítik a munka lehető legergonomikusabb elvégzését.

Ha Ön szép munkakörnyezetre igényes, az egészséges, ergonomikus munkavégzés szándékával felvértezett munkahelyet szeretne teremteni, nálunk jó helyen jár!

Ergonomikus munkahelyi szék

Álláskönnyítő szőnyegek

A jó és egészséges munkakörnyezetért

Az általunk forgalmazott álláskönnyítők – az erős anyagnak köszönhetően – költséghatékony megoldást jelentenek a vállalatok számára. A padlózat egy védőréteget kap az álláskönnyítő szőnyegek által, így védve az eredeti felületet. Az általunk kínált álláskönnyítők könnyen tisztítható felületek, így igen praktikus megoldást jelentenek a legtöbb munkahely számára.

Álláskönnyítő szőnyeg

Az egészség védelmében

Az álláskönnyítő szőnyegek használata hosszú távon segíti az alkalmazottak jó egészségének fenntartását. A csontok, az ízületek és az izmok védelme az álláskönnyítők tervezésénél elsőrendű szempont volt. A kialakításuknak köszönhetően elkerülhető a dolgozók korai elfáradása.

A tartósság jegyében

A poliuretánból készült álláskönnyítők, ipari szőnyegek és munkaszőnyegek felhasználási területe a folyamatos állást igénylő munkaköröket foglalja magában. Olyan tartós anyagról van szó, mely ellenáll az extrém körülményeknek, mint a magas vagy alacsony hőmérséklet, szélsőséges időjárási körülmények.

Kérem keressenek munkaállomással kapcsolatban!

    Adatkezelési tájékoztató