LAUNE Hungary Kft. - A gyárak berendezője
Valódi megoldások
a legszélesebb termékskálán!
Ingyenes tanácsadás
és helyszíni felmérés!
AJÁNLATKÉRÉS

Raktártechnika

Kialakítjuk a megfelelő raktári rendszert!
Megszünteti a káoszt:

Állvány alapú tárolás a Launétől

Ha raktára nem biztosít elegendő férőhelyet az árunak, akkor raktári állvány alapú tárolással segíthet a problémán. Egyszerű, de annál hatásosabb módszer ez a kevés tárolóhely okozta gondok megoldására, amelyre cégünk fél évszázados szakmai tapasztalata ad garanciát a megfelelő raktártechnika kialakítására.

Mit tehet egy állvány az optimális helykihasználásért?

A kkv-szektor egyik legsúlyosabb, válaszra váró logisztikai kihívása: tartani a raktári rendet. Mindazok a cégek, amelyeknek sikerül ezt hosszú távon megoldaniuk, időt és erőforrásokat takarítanak meg az árujuk könnyű hozzáférhetőségének köszönhetően.

Egy csapásra könnyebben tarthatóvá válik a FIFO vagy a LIFO elv a raktártechnikában. Ami elsőnek jött be, az megy ki először (first in – first out). Vagy, ha a szakterület úgy kívánja, akkor amit utoljára raktároztunk be, azt használjuk fel először (last in – last out).

A raklapos állvány tárolási célú használata annak köszönhetően hoz jelentős pozitív változást, hogy a legtöbbször még az aránylag csekély kapacitású raktárak esetében is kihasználatlan belmagasságot hasznosítja az Ön érdekében.

Partnerünkként ezzel máris szabad tárolókapacitást teremtett magának a már meglevő raktárában – anélkül, hogy a raktárát magasabb költségek árán bővítette volna. A LAUNE állványai segítségével lehetővé teheti a rendelkezésre álló terület hatékonyabb kihasználását.

Rakalpos állványrendszer 3d rajza
Drive-in rakalpos állványrendszer 3d rajza
Gravitációs görgős rakalpos állványrendszer 3d rajza

A megfelelő tárolási megoldás kiválasztása kulcstényező a logisztikai költségek csökkentésében. Ez a kiindulópontja a maga történetében 1969-re visszamenő vállalatunk immár fél évszázadon keresztül töretlen sikerének a raktártechnikában.

Vállalt küldetésünk lényege: korszerű tárolórendszerekkel segíteni partnereinket a gazdaságos üzemeltetésű raktár kialakításában. Ennek érdekében a LAUNE évtizedeken át a mai napig a legnevesebb európai gyártók választékából kínálta a professzionális berendezések csúcseszközeit partnereinek.

Hazánkban az első közt ismertük fel a lean termelés-szervezési rendszer bevezetésének időszerűségét. Ennek jegyében megkönnyítettük az Ön számára a beszerzést. Tőlünk egy kézből tehet szert a rendezett raktárt, optimális helykihasználást biztosító logisztikai berendezésekre.

Ezzel saját vállalata „karcsúságát” is megőrizheti. A gazdaságosság szempontja maradéktalanul érvényesülhet az Ön cégében is, annak köszönhetően, hogy a tőlünk beszerzett raktári állvány és egyéb logisztikai eszköz optimális helykihasználást biztosítanak. Ráfordított időt és munkaerőt szabadít fel, és a megrongálódó áruk minimalizálása által is eredményesebbé, továbbá költséghatékonnyá teszi a cégének működését.

Pódiumrendszer 3D rajz
Doboztároló állvány 3D rajza
Karos állvány 3D rajza

Miért lesz az állvány remek befektetés?

Ha az áru vagy csomagolása nem kellően szilárd, vagy nem lehet belőle megfelelően stabil halmazt képezni, akkor az állvány alapú tárolás főbb változatai (polcos, rekeszes, átjárható és bejárható vagy egyszerű állványos, illetve a tárolócsatornás tárolás) jelentik a megoldást. A LAUNE által forgalmazott állványok előnyeire építő raktári rendszer képes biztosítani azt is, hogy a raktárában minden áruhoz tetszőleges rendszerességgel és gyorsan hozzáférjen.

Miért kedvező ez a cégének a logisztikai problémamegoldás terén? Mert a logisztikai lánc fázisainak kapcsolódási pontja, „központi ideggóca” nem más, mint a raktára. Függetlenül attól, hogy annak kiinduló adottságai milyenek, a LAUNE lehetővé teszi a tökéletes helyoptimalizálást.

Mivel Ön segítségünkkel a lehető legtöbbet hozza ki a rendelkezésre álló belmagasságból, akár csökkentheti is a szükséges raktári alapterületet. Ezen felül a megfelelő állvány használata a keresgéléssel töltött idő csökkenését is magával vonja. Ügyfeleink egybehangzó tapasztalata szerint a rendezettség munkahelyi légköre és a logisztikai folyamatok „áramvonalas” karcsúsítása a szorosabb értelemben vett logisztikai, raktározási problémák megoldásán messze túlmenően is érezteti pozitív hatását a cégben.

Közvetlen gyári forgalmazóként saját kivitelezőcsapatunkkal teljes projektkezelést tudunk biztosítani a testreszabott raktártechnika bevezetésében a tervezéstől egészen a kivitelezésig. Egyedi terméket tervezünk és gyártunk a díjmentes helyszíni felmérés, tervezés és ajánlatkészítés alapján. Töltse ki ajánlatkérő űrlapunkat és hamarosan jól olajozott gépezetként működő raktárt működtethet!