LAUNE Hungary Kft. - A gyárak berendezője
Valódi megoldások
a legszélesebb termékskálán!
Ingyenes tanácsadás
és helyszíni felmérés!
AJÁNLATKÉRÉS

Statikus állványrendszerek

Minden típusú áru tárolására

Raklapos állványrendszer

A raklapos állványrendszer a legáltalánosabb megoldás azokban az esetekben, amikor a rakatok, raklapos termékek egymásra helyezése nem kivitelezhető. A raklapos állványrendszert alkalmazzák az ipar, a logisztika és a kereskedelem számos területén. A raklapállványok lehetnek szimpla, dupla kialakításúak is, a hely és a vevő igényeihez mérten.

Az általunk forgalmazott APR12 raklaptároló állvány az első lépés a raklapos egységrakományok állványon történő tárolására.

A raklapos állványrendszer a legelterjedtebb rendszer

A raklapos állványrendszer a szerkezeti jellemzőinek köszönhetően lehetővé teszi a legkülönfélébb tárolási megoldások kialakítását, amely a Drive-in, gravitációs, mobil raklapos állványrendszerek, valamint az automata és önhordó tárolórendszerek összeállításának alapeleme.

A raklapos állványrendszerek nagy kapacitású raktári tárolást biztosítanak akár a hatalmas súlyú termékek számára is. Az raklaptárolók telepítése különböző módon történik, attól függően, hogy milyen típusú állványrendszer felel meg az Ön igényeinek. Profi csapatunk a biztonságot és a hatékonyságot helyezi előtérbe a raklapos állványrendszerek telepítésekor.

Hatékony szerkezet

Az APR12 állványrendszer struktúra fő építőelemei a keretek és gerendák. A keretek jelentik a függőleges struktúraelemeket, míg a gerendák a vízszintes építőelemek, melyek a töltési egységek tartására szolgálnak. A keretek Ω-profilú lábakból, vízszintes és átlós összekötőkből összeállított, csavarkötéssel rögzített egység.

Raklapos tárolás előnyei

  • Rugalmas és moduláris rendszer, könnyen adaptálható
  • Más raktározási megoldásokkal is integrálható
  • A raklapokhoz való közvetlen hozzáférés
  • Költségkímélő és gyors kialakítás
Raklapos állványok
Raklapállvány - videó
Lemezpolcos állványrendszer

Lemezpolcos állványrendszer

A DIMAX lemezpolcos állványrendszer könnyű és közepesen nehéz, nem raklapos kiszerelésű áruk tárolására jelent kiváló megoldást. A variálható DIMAX polcrendszer fő építőelemei a keretek és a polcok. A rendszer speciális kialakítása és összeállítása ideálissá teszi a galériás rendszer kiépítését is.

A DIMAX polcrendszer négy típusban kapható: D10, D20, D30 és D40. A tárolni kívánt rakatok tulajdonságait figyelembe véve kiválasztható a legideálisabb megoldás.

A DIMAX a könnyű és közepesen nehéz teherigények támasztotta számtalan raktározási problémára jelent megoldást. A lemezpolcos állványrendszer különösen olyan egységek tárolására alkalmas, melyek nem raklaposak. A lemezpolc a kézi be- és kitárolást jelentősen megkönnyíti. A DIMAX elemekből olyan kivitelű raktárrendszerek is megvalósíthatóak, amelyek kiszolgálása szállítóeszközökkel történik.

Lemezpolcos állványok típusai

A D10-D20-as típusú könnyebb felépítésű keretekkel rendelkezik és különösen alkalmas nem raklapos termékek raktározására, ahol a feltöltés és árukiszedés manuálisan történik.

A D30-D40 típusok lehetőséget nyújtanak galériás polcrendszer kiépítésére. A polcrendszer maximális magassága 9000 mm lehet. A kiegészítők széles választéka biztosítja, hogy a polcrendszer eleget tegyen minden követelménynek.

Kapcsolható lemezpolcos állványrendszer

Az olaszországi ARMES hivatalos magyarországi képviseleteként elhivatottak vagyunk célpiacunk megismertetésében a modern logisztikai technológiák és berendezések terén.

ARMES

Tudta Ön, hogy a megfelelő statikus tárolási megoldás kiválasztása kulcstényező a logisztikai költségek csökkentésében?

Tartókaros állványrendszer

A tartókaros állványrendszer a legmegfelelőbb megoldás nagy súlyú és térfogatú anyagok tárolására, mint például lemezek, csövek, zártszelvények, falemezek. Kiváló szálanyag tároló és konzolos állvány.

A karosállvány különböző kiegészítőkkel alkalmassá válik önhordó állványrendszerek megvalósítására is. A tartókaros állványrendszer polcmagasságai egyszerűen megváltoztathatóak utólag is.

A nagy teherbírású karosállványok maximális alátámasztást, szilárdságot és kapacitást biztosítanak a nehéz és hosszú árukészletek könnyed tárolásához.

Az egyik legfontosabb tényező a szálanyag tároló telepítésénél az, hogy a befektetés megtérül-e a vállalkozás számára. A konzolos állványrendszer telepítése után az állványokat olyan termékekkel töltheti meg, amelyek egyébként sokkal távolabb lennének egymástól. Ezzel a változással a raktár hatékonysága növekedni fog, és a termékek oda-vissza szállításához szükséges utak hossza nagymértékben csökkenni fog.

  • Könnyű és gyors összeszerelés
  • A karok magassága egyszerűen megváltoztatható
Beltéri karos állvány
Ipari pódiumrendszer és galéria

Ipari pódiumrendszer

A GL8 típusú ipari galéria elsősorban raktárakban, egy vagy több közbenső tárolószint kialakítására alkalmazzák, de használható más, nagy belmagasságú épületek (pl. irodák, kiállítási csarnokok) belső terének megosztására vagy emelvények, kezelőpódiumok építésére. A fesztáv, azaz a két szomszédos oszlop közötti távolság maximum 8 méter lehet.

Ipari galériák felépítése

A rendszer alapjában véve oszlopokból, csatlakozófejekből és gerendákból áll. A pódiumrendszer vízszintes szerkezete elsődleges és másodlagos gerendákból áll. A gerendák kiváló minőségű acélból készülnek, különböző vastagságúak lehetnek és beszerelhetőek duplán vagy szimplán az elvárt teherbírástól függően.

Kérem keressenek statikus raktártechnikával kapcsolatban!

    Adatkezelési tájékoztató