LAUNE Hungary Kft. - A gyárak berendezője
Valódi megoldások
a legszélesebb termékskálán!
Ingyenes tanácsadás
és helyszíni felmérés!
AJÁNLATKÉRÉS

Térelválasztó rendszerek

Gyors, egyszerű és szerelhető megoldások

Munkaterület leválasztás

Gyártócsarnokban, irodaépületben vagy raktárépületen belül szükség lehet logisztikai vagy biztonsági okokból leválasztására. Beltéri kerítésrendszerünk számos alkalmazási területen bevethető. Amennyiben szeretne lezárni egy olyan területet, ahová csak az arra jogosult személyek léphetnek be, a beltéri kerítésrendszer kiváló eszköz.

Az ipari beltéri kerítésrendszer megoldás a gyors, egyszerű, koszmentes összeszerelhetőség jegyében készült. A késztermék variációinak pedig csupán a különlegesen egyedi igények szabhatnak határt.

Gyárterületen, irodaépületen vagy raktárépületen belül szükség lehet logisztikai vagy biztonsági okokból területek leválasztására. Az ipari kerítésrendszerünk számos alkalmazási területen vethető be.

Amennyiben szeretne lezárni egy olyan területet, ahová csak az arra jogosult személyek léphetnek be, a beltéri kerítésrendszer kiváló eszköz. A LEAN szemléletű, a költséghatékonyságra gondosan ügyelő vállalatok válaszfal építése helyett ezt a jóval egyszerűbb megoldást választják.

Szükség lehet továbbá bizonyos gépek, eszközök különleges védelmére, mivel beindításuk a berendezés működőképes állapotát, a dolgozók testi épségét – ezzel együtt a cég egzisztenciáját – veszélyeztetné. A beltéri kerítésrendszer megvédi az embert, a céget és a gépet is.

Az ipari kerítés használata szintén nagy segítség a logisztikában és a raktárakban. Szükség lehet az áruk átmeneti tárolására, melynek megoldása zavart kelthet a napi munkában. Ehhez nyújt kiváló segítséget a raktári kerítésrendszer.

  • Felhasználási területek széles köre
  • Egyszerű és átlátható elemek
  • Védelem mesterfokon
  • Áttekinthető logisztika
  • Komplett megoldások
  • Mindig biztonságban
Beltéri ipari kerítésrendszer
Beltéri raktári kerítésrendszer
Modern irodai válaszfal

Irodai válaszfalak

Teremtsen kellemes, előnyös és célszerűen kialakított munkakörnyezetet a válaszfalaink segítségével!

Az irodai válaszfalak a lehető legészszerűbb megoldást jelentik, amennyiben térelválasztási lehetőséget keres. Bontás, törmelék, por és kosz nélkül, rendkívül gyorsan emelhet falakat. Emellett a megvalósítás költségei a kiváló ár/érték aránynak köszönhetően alacsony, hiszen gyorsan, nagyobb utómunkálatok nélkül építheti be saját igényeire szabott válaszfalait.

Építkezzen gyorsan, tisztán és költséghatékonyan!

Az irodai válaszfalaink egy elemekből összeszerelhető rendszer. A válaszfal elemek profilvázban helyezkednek el, amelyet acéltraverzek köthetnek össze, így jön létre a válaszfal, amelynek felülete tetszés szerint kialakítható.

Az egyes fal elemek kitöltése könnyen kicserélhető függetlenül a többi falelemtől.

A szerkezet elemei rendkívül masszív kialakításúak, ha egy személy nekidől, 5mm-nél több behajlás nem keletkezik, illetve a padló- és mennyezeti profilok sem tolódnak el. A falelemek jelentős ellenálló képességekkel rendelkeznek.

A válaszfal elemeket egyszerűen lehet csatlakoztatni a meglévő falazathoz. A szerkezet teljes magasságban (padlótól a mennyezetig) és teljes hosszban (két oldalfal között) könnyen, egyenletesen elhelyezhető.

Üveg irodai válaszfal

Tudta Ön, hogy a válaszfalak esztétikai és elrendezési jellemzői lehetővé teszik, hogy akár ipari-, akár irodaépülethez is tökéletesen igazodjanak?

PVC szalagfüggöny

PVC szalagfüggönyökkel könnyedén megoldhatja a térelválasztást egyterű raktárakban, csarnokokban. Ideális védelmet nyújtanak a zaj és a légszennyezés ellen, és rendkívül hatékony módszer a területek közötti környezeti hőmérséklet szabályozására is.

A PVC függönyök ideális megoldást jelentenek a rögzített válaszfalak olcsó alternatívájaként. Mindemellett a telepítése is lényegesen gyorsabb és egyszerűbb.

PVC kapu függöny

Csökkentse a fűtési költségeket!

Ha csak a csarnok meghatározott részeit kell fűtenie, PVC szalagfüggönyeink segítségével jelentősen csökkentheti fűtési költségeit

Tegye a zajt minimálissá!

Ha hangosabbak a műszaki gépek a kelleténél, érdemes szalagfüggönyökkel lekerítenie azokat. Kiváló hangszigetelésük miatt, minimálisra csökkentik a zajt.

Védje meg a csarnok tisztább területeit!

Ha csarnokában szükség van a porosabb és a tisztább terek elkülönítésére, könnyedén megoldhatja ezt PVC szalagfüggönnyel.

Lézerbiztonsági falak

  • Lézervédelem az összes szabványos hullámhossz ellen
  • Fix és mobil lézerbiztonsági falak

A mobil lézervédő falak kétféle anyagba kaphatók: fém raszteres vagy függöny kivitelű fémkeretes védőfal. Ha a munkaállomást gyorsan és rugalmasan kell árnyékolni, javasoljuk mobil lézervédő falak használatát.

Mobilis lézervédelem

A három részből álló lézervédelmi fal függöny anyagból készül, és szállítás céljából kisméretű zsákban egyszerűen tárolható. Könnyen konvertálható és alkalmazható rugalmas védelemként a helyszínen.

Lézerbiztonsági függönyök

Lézerbiztonsági függönyökkel nagy területeket tud levédeni a lézersugarak ellen. A standard függönyök a leggyakoribb hullámhosszok ellen védenek – az 193 nm-es UV-lézerektől a 10,6 µm-es CO2-lézerekig. A lézerbiztonsági függönyök nagyon jól nedvszívó, lángálló anyagból készülnek. Megfigyelőablak is beépíthető a biztonsági függönybe. A különféle szabványos méretek mellett az ügyfelek igényei szerint tervezett függönyök is lehetségesek.

Lézerbiztonsági függöny kép

Kérem keressenek térelválasztó rendszerekkel kapcsolatban!

    Adatkezelési tájékoztató