LAUNE Hungary Kft. - A gyárak berendezője
Valódi megoldások
a legszélesebb termékskálán!
Ingyenes tanácsadás
és helyszíni felmérés!
AJÁNLATKÉRÉS

Üzemi Tárolástechnika

Kompatibilis, variálható és biztonságos!

Tárolódobozok és konténerek

Variálhatóság a termékek egyedi szükséglete szerint. Az igazán hasznos tárolódoboz rendszerek tökéletesen idomulnak a tárolásra szánt termékek alakjához és méretéhez, ezáltal praktikus helykihasználást biztosítanak a raktárban.

Másrészt a tárolt anyagok, eszközök, termékek az átláthatóság és az ellenőrizhetőség jegyében, az aktuális igények szerint raktározhatóak a sokoldalú tárolódoboz rendszerben. Így a raktárban tárolt áruk, veszélyes anyagok mindenki számára értelmezhető, így biztonságos szisztéma szerint történő elhelyezése garantálható.

Fejlesztés és innováció

Az általunk forgalmazott tárolódobozok és konténerek minden darabja a legnagyobb precizitással került megtervezésre. A raktári munkafolyamatok optimalizálása elsőrendű szempontja a gyártónak. Minden felhasználási területhez megkeresik a legoptimálisabb megoldást, hogy biztosítsák a kiváló minőséget az összes munkafolyamat számára. A változatosság és sokszínűség elvárásainak megfelelve.

Minőség és könnyű mozgathatóság

A tárolódobozok és konténerek kizárólag a legkiválóbb minőségű, strapabíró anyagból készülhetnek. A gazdaságosság, költséghatékonyság szempontjait figyelembe véve, hosszú távon csak az igazán kimagasló minőséget szabad elfogadhatónak tartani.

Fontos a mozgatás lehetőségének, szükségességének aspektusaiból is nézni a választott tárolódoboz rendszert. A dobozok esetében a könnyű műanyag mozgatása nem igényel nagy energia befektetést, így az anyag vagy áru áthelyezése a veszteségek elkerülését eredményezi.

Egyedi testreszabhatóság

A lemezkonténereken és tárolódobozokon kívül kiegészítők teljes sorozata megtalálható, amelyet a tárolók integrálására terveztek. Alapvető elemek a felcímkézéshez, elválasztáshoz, azonosításhoz, rendezéshez, felismeréshez, védelemhez. A tökéletes testreszabhatóság a konténerek és tárolók jobb felhasználása érdekében.

Műanyag dobozok ládák - tárolás
Kültéri fém konténerek tárolása

Tudta Ön, hogy egy tárolástechnikai megoldás akkor tekinthető korszerűnek, ha hatékonyan alkalmazható a modern raktározási eljárásokban?

Öltözőszekrények és padok

Öltöző- és üzemi szekrények

A cégvezetők számára a tárolószekrényekbe való befektetés nagyszerű módja a rendetlenség csökkentésének, valamint a produktív és professzionális környezet kialakításának.

Korszerű, biztonságos megoldás a szociális helyiségek komfortjának javítására. Minden tárolószekrényünk tartós és napi használatra lett tervezve. A megfelelő szekrényekkel a tárolás egyszerű.

A nagyszámú alkalmazottat foglalkoztató létesítmények gyakran használnak szekrényeket személyes tárgyak tárolására. Ezek a tartós egységek mérete a kis fülkéktől a nagyméretű változatokig terjedhet, amelyek egy zárral kiegészítve biztonságos tárolást biztosítanak. A nagy ipari és kereskedelmi létesítmények szintén használnak tárolószekrényeket a készletek és berendezések rendszerezésére, zárható opciókkal az értékes tárgyak tárolására és a hozzáférés korlátozására az arra jogosult személyzet számára. Termékeink kiváló minőségű alapanyagokból készülnek: hidegen hengerelt acéllemezből, vasfoszfátos felületkezeléssel és porfestéssel.

  • Sokoldalúak, biztonságosak és könnyen használhatóak
  • Tökéletes tárolási megoldást jelentenek
  • Szilárdságuk és tartósságuk ellenáll a napi használatra
Üzemi szekrények széles választéka
Műanyag kármentő IBC tartályhoz

Környezetvédelmi megoldások

A modern kori termelés velejárója a veszélyes hulladék keletkezése. Emiatt szigorú szabályozások alakultak a veszélyes hulladék tárolására, melyeket mindenkinek be kell tartania a jövő generációjának érdekében.

Veszélyes és szennyező folyadékokat tartalmazó tárolók biztonságos kül- és beltéri használata. Teljeskörű védelem a véletlen bekövetkező szivárgás vagy a hordók meghibásodása esetén. Az általunk forgalmazott kármentők kiváló megoldás a munkahely, az emberek és a környezet biztonsága érdekében.

A festett acélból készült kármentő tálcák vegyi anyagokat, veszélyes vagy szennyező folyadékokat tartalmazó hordók, tartályok biztonságos tárolására lettek tervezve. A kármentőkön használt védőfesték ellenállást biztosít a rozsdával, a korrózióval és az időjárás viszontagságaival szemben. A másodlagos szigetelésre a biztonsági normák részeként és a tartályok meghibásodása vagy szivárgása esetén van szükség. Minden általunk forgalmazott felfogótálcát vízzárósági és hegesztési vizsgálatnak vetik alá európai szabványoknak megfelelően.

  • Vegyi és veszélyes anyagok biztonságos tárolása
  • Teljeskörű védelem szivárgás esetén
  • Könnyen és gyorsan tisztítható kármentők
fűFém kármentők

Kérem keressenek tárolástechnikával kapcsolatban!

    Adatkezelési tájékoztató